Katalógus Takarítás

Takarítás

Takarítással foglalkozó cégek, vállalkozások, magánszemélyek jegyzéke. Takarítás, takarítók.
Oldalak
Összesen 16 weboldal van ebben a kategóriában.

takarítás, irodatakarítás, társash...

A PAMIS Takarító Kft. irodák, épületek, társasházak teljes körű, minőségi takarításával foglalkozik Budapesten, és vonzáskörzetében.

takarítás, irodatakarítás, társash...

padlószőnyeg tisztítás, szőnyegpadl...

Takarítócégünk - szőnyegpadló tisztítás üzletága - irodák, épületek, családi házak padlószőnyeg tisztításával foglalkozik.

padlószőnyeg tisztítás, szőnyegpadl...

irodaház takarítás, lakóparkok takar...

Tisztaságot mindenkinek! Takarítócégünk épületek, irodaházak, lakóparkok teljeskörű takarításával foglalkozik Budapesten.

irodaház takarítás, lakóparkok takar...

szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító,...

Szőnyegtisztítást elsősorban cégeknek végeztünk, de 1999-től a lakossági megrendeléseket is készséggel teljesítjük. Szolgáltatásunk célja, egy kölcsönös megelégedésen alapuló kapcsolat kedves partnereinkkel. Munkánk legfőbb szempontjai: pontosság,minőség, megbízhatóság. Helyszíni szőnyeg és kárpittisztítást is vállalunk. Általában 2 munkanap alatt vállaljuk gépi gyártású szőnyegek sík-mélymosását, faliszőnyegek, rongyszőnyegek egyedi mosását, valamint kézi csomózású szőnyegek, kézi szőttes szőnyegek és keleti szőnyegek egyedi mosását, vagy kézi tisztítását, valamint antik szőnyegek kézi tisztítását!

szőnyegtisztítás, szőnyegtisztító,...

Takarítás cégszemle

Takarítás Magyarországon! Takarítás, takarító cégek bemutatkozásai, cégadatok, elérhetőségek, céglisták, linkek.

Takarítás cégszemle

Igényes Irodatakarítás - Tóth és Tsa

Irodákban és irodaházakban vállalunk rendszeres (napi, heti 1-2-3 alkalommal stb.) takarítást, de szívesen állunk rendelkezésére alkalmanként is (nagytakarítás, festés utáni nagytakarítás, ablaktisztítás, szőnyegtisztítás)

Igényes Irodatakarítás - Tóth és Tsa

Kelahvagyonvedelem

A kelah Kft teljes egészében magyar tulajdonú vállalkozás, amely rendelkezik valamennyi a hatályos jogszabályokban előírt engedéllyel, ami a vagyonvédelmi illetve banki-biztosítói tevékenység ellátásához szükséges. A cég vezetői több mint 10 éves tapasztalattal rendelkeznek melyet prominens cégeknél, saját szakterületükön szereztek meg.

Kelahvagyonvedelem

Duguláselhárítás

Egy igazán makacs dugulást nem lehet elhárítani házi módszerekkel. Ha már nem használ sem a vegyszer, sem a pumpa, sem a szitkozódás, itt az ideje szakembert hívni. Klikkelj honlapunkra és kérd a profik segítségét. Mi nagy tapasztalattal rendelkezünk a duguláselhárítás terén. Megfelelő eszközeinkkel hatékonyan és gyorsan orvosoljuk a problémát! Nézd meg referenciáinkat, a munkánkkal eddig mindenki meg volt elégedve.

Duguláselhárítás

Lomtalanítás

Ašgy érzi, jó lenne rászánni magát egy nagyobb rendrakásra, csak attól fél, hogy utána annyi felesleges dolog halmozódik majd fel, melyekkel nem fog tudni mit kezdeni? Gondját mi könnyedén megoldjuk! Lomtalanítással foglalkozó cégünk számos olyan szolgáltatást nyújt, melyekkel megkönnyítheti az A–n számára a lakása, háza rendbetételét. Keresse fel honlapunkat és tájékozódjon szolgáltatásainkról!

Lomtalanítás

Vertak szolgáltató kft.

Cégünk vállal társasházak, irodák, lépcsőházak takarítását, ablaktisztítást alpin technikával is, parkgondozást, fűnyírást, egyéb takarítással kapcsolatos tevékenységeket.

Vertak szolgáltató kft.

Hatékony Takarítás

A takarítás a kezdetektől a napjainkig. Információk, tippek a helyiségek, a levegő tisztán tartására a hagyományos módszerek mellett már az új, hatékony takarítási módszerekkel.

Hatékony Takarítás

Takarítás a legjobb árakon

Beszélhetünk irodáról, vagy étteremről, a takarítás meglehetősen fontos részlet, ugyanis a koszt senki nem kedveli. Vállalkozásunk a takarítás terén működik a legprofibb szakemberekkel, a legjobb minőségben. Nagyjából a takarítás bármely területével foglalkozunk, ezért, hogyha bővebb infot kíván megtudni, weboldalunkon megtalálja! Bízza vállalatunkra a takarítás elvégzését!

Takarítás a legjobb árakon

Társasház nagytakarítás

Itt az ideje egy tavaszi nagytakarításnak! Ne csak arra gondoljon, hogy otthonában tisztaság legyen, hanem ahol él környezetében is legyen rend és tisztaság. Ha társasházban lakik, akkor is gondoskodjanak közösen, arról, hogy tisztaság legyen a kertben a közös lépcsőházban, vagy akár a garázsban is. Legyen akár zöldterület gondozás vagy hulladék kezelés, mi mind a két feladatott elvégezzük. Nincs más dolga, mint megrendeli bármelyik szolgáltatásunkat! Ingyenes helyszíni felmérést követően az Ön érdekeit szolgálva, legyen az akár egyedi kérés is, lényeg hogy hosszú távú, évekig szeretnénk kiszolgálni kérésüket.

Társasház nagytakarítás

tisztítás - takarítás

A blog a takarításról, tisztításról, higiéniáról szól, illetve igyekszem tanácsokat, és élményeket megosztani azokkal, akiket ez a téma érdekel. Mennyire fontos a minőségi tisztítószerek használata.

tisztítás - takarítás

Szőnyeg-és kárpittisztítás

Szőnyegek és bútorkárpitok tisztításával foglalkozunk. Irodáknak, panzióknak egyedi árakat adunk meg. Sok a visszatérő ügyfelünk legyen az cég, vagy magánszemély. Az alkalmazott tisztítási eljárásunknak köszönhetően nagyon gyors a száradási idő, és nincsenek kellemetlen szagok. Az aktívhabos módszer lényege az hogy egy kemény habot generál a szőnyegtisztító gép, amit nagy nyomással belekefél a szőnyegbe, a hab feloldja és magához köti a szennyeződést. A hab csak pár százalék vizet tartalmaz, ezért nagyon gyors a száradás, így ez nagyon előnyös a leragasztott padlószőnyegeknél. A száradás után(kb 30 perc) egy hengerkefés, nagy teljesítményű porszívóval leszívjuk a keletkezett szennyt. Így nagyon hamar újra igénybe vehető a helység.

Szőnyeg-és kárpittisztítás

Ame-tist.kft Takaritás.

Társaságunk takarítást vállal Budapest és vonzáskörzetében / lakóparkok,társasházak, irodák, lépcsőházak, irodaházak,ingatlanok és egyéb épületek rendszeres, mindennapi, heti, illetve nagytakarítását,vagy átalakítás utáni,költözés előtti takarítást./. Pontóságra és precízségre igyekszünk törekedni munkánk elvégzése közben.

Ame-tist.kft Takaritás.

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...