Katalógus Oktatás, Tudomány

Oktatás, Tudomány

Témák: tanfolyamok tudomány, képzések nyelvtanulás képzések magántanár, tankönyvek távoktatás taneszköz, tanulóprogram, tanulásszervezés oktatóprogram tankönyv tanfolyam, iskolák tudományos ágazatok, esszé diploma egyetem, tanulás magántanár, felsőoktatás, biológia matematika földrajz fizika.

Oldalak
Összesen 56 weboldal van ebben a kategóriában.

Oktatási pályázatok

Pályázatok az alábbi témákhoz: Oktatás - közoktatás, felnőttképzés, továbbképzés,óvoda, iskola, felnőttoktatás, nyelvoktatás, képzés, szakképzés, általános iskola, gimnázium, egyetem, felsőoktatás. Pafi.hu

Oktatási pályázatok

Oktatási csomag

A digitalistananyag.hu az interaktív tananyagok és a digitális tananyagok mellet oktatófilmeket forgalmaz elsősorban oktatási intézmények részére. Az ország legnagyobb mentálhigiénés, drogprevenciós és egészségnevelő oktatófilmkínálatával rendelkezünk.

Oktatási csomag

Oktatási célú üzleti szimulációk, ...

Az üzleti szimulációs szoftver számos oktatási intézmény sikeres segédeszköze a hallgatók gyakorlati tapasztalatainak bővítésére. Az általunk fejlesztett szimulációs modellek a résztvevő hallgatók számára lehetővé teszik, hogy elméleti ismereteiket gyakorlatban is alkalmazzák.

Oktatási célú üzleti szimulációk, ...

Oktatás, OKJ tanfolyamok, képzések or...

OKJ oktatás, tanfolyamok, képzések országosan. Szakirányú gyakorlatias tanfolyamaink mellett, megtalálhatóak az állami OKJ tanfolyamok is. A folyamatosan induló csoportos oktatások mellett, kihelyezett céges tréningeken is tanítunk. A speciális egyéni igényeket is ki tudjuk elégíteni egyénioktatás keretében, magántanárok biztosításával.

Oktatás, OKJ tanfolyamok, képzések or...

Legyen ön is profi masszőr!

Csatlakozni akarsz egy tuti, laza és könnyű masszázs tanfolyamhoz? A masszázs tanfolyamra való jelentkezés elkezdődött, bármikor csatlakozhat. A legkeresettebb masszázs tanfolyamaink egyike a kínai arcmasszázs. Márciusi ajánlataink között profi svédmasszázsra invitáljuk a kedves érdeklődőket. A masszázs egy életvitel lett. Nézzen fel weboldalunkra és biztosan megleli a kedvencét. Szakképzett masszőreinktől csak tanulni lehet. Az oktatási anyagról is bővebben olvashat weboldalunkon.

Legyen ön is profi masszőr!

Felvételi

Még mindig nem tudsz dönteni, pedig most már muszáj lesz? Eddig nagyon halogattad a témát, de be kell látnod, hogy már nem húzhatod tovább az időt, legyen az akár középiskolai felvételi vagy akár egyetemi.Mi segítünk neked mindenben. Tapasztalatokat osztanak meg fórumunkon, ott kérdezhetsz és akár cseverészhetsz. Bármilyen kérdésed van, válasz nélkül nem maradsz, tőlünk mindent meg tudhatsz.

Felvételi

Photoshop az alapoktól

Biztos a Te számítógéped is tele van a digitális fényképezőgépeddel vagy a mobiloddal készített fotókkal. Barátaid, ismerőseid biztosan küldtek már neked is e-mailen képeket. A számítógépedre került képek mind tökéletesre sikerültek? Nem is kellett rajtuk változtatni, manipulálni? Ha mégis probléma volt velük, akkor a számítógépeden található programok segítségével neked tetsző módon korrigáltad őket?

Photoshop az alapoktól

Számítógép kezelés könnyedén

Számítógépe használata során nehézséget okozott A–nnek egy bizonyos feladat megoldása? Kiírt egy hiba üzenetet a számítógépe, de nem tudja mit jelent és mi a teendő? Érdekli egy bizonyos számítógépes program, de nem tudja hogyan kezdjen hozzá? Küldje el nekünk számítógépe használata során előjött problémák leírását, és azokat a témákat amik érdeklik.

Számítógép kezelés könnyedén

Sminkes képzés fodrászoknak, kozmetik...

A sminkes képzést azoknak ajánljuk, akik kozmetikusként, fodrászként dolgoznak vagy divat sminkesként szeretnének a továbbiakban tevékenykedni. Várjuk azok jelentkezését is, akik vállalkozásukat szeretnék fellendíteni, előrelépésre, a konkurenciát maguk mögött hagyva megismerjék a professzionális márkával, termékekkel való sminkelési technikákat, a vendégorientált, színvonalas kommunikáció alapjait.

Sminkes képzés fodrászoknak, kozmetik...

Klingvéd Munkavédelmi Kft.

Munkavédelmi technikus és tűzvédelmi előadó tanfolyamok szombatonként is. Ha van ilyen végzettségű alkalmazottja, több 10e ft-ot megspórolhat, ha pedig alkalmazottként végzi el, minden munkáltatónál hasznosítható végzettséget kap.

Klingvéd Munkavédelmi Kft.

Érettségi tételek

Ha érettségi előtt állsz és szeretnél minél jobban és pontosabban felkészülni a próbatételre, akkor az érettségibázison a helyed! Az oldal azoknak a diákoknak készült, akik szeretnének minél többet megtudni az előttük álló próbatételről. A honlapon minden olyan információ fellelhető, amelyek az érettségivel kapcsolatosak. Letölthetőek a korábbi évek érettségi feladatsorai, és tantárgyanként számtalan tétel elérhető. Egyéb hasznos információkat is tartalmaz: megtalálhatók rajta az érettségik időpontjai, illetve középiskolai felvételi feladatlapok is elérhetők a központi felvételit író diákok számára. Az oldal lehetőséget biztosít minden idelátogató diáknak, hogy feltöltse saját tételeit is, ezzel segítve a többi idelátogató nebulót. Ha sikeres érettségit szeretnél tenni, akkor az érettségibázis segít abban, hogy ezt elérd.

Érettségi tételek

Ingyenes Online Helyesírás Szótár

Az Első Ingyenes Online Helyesírás Szótár. Szavak keresése, listázása. Részletes keresési opciók. Hírek, cikkek, érdekességek, toplisták, tanfolyamok, szabályok.

Ingyenes Online Helyesírás Szótár

Kereskedelmi ügyintéző szakképzettség

Szeretne továbbtanulni? Logisztikai ügyintéző és kereskedelmi ügyintéző hiányszakmák megszerzése. Tanuljon nálunk és tegyen szert minőségi, használható szakképzettségre! Felnőtt képzés, felnőttoktatás itt, az A-Level Oktatóközpontban! Látogasson el oldalunkra és tekintse meg ajánlatunkat! Nem fogja megbánni!

Kereskedelmi ügyintéző szakképzettség

Érettségi

Feladatokkal és tesztekkel valamint pontszámolóval várjuk az érettségizőket. Ha te is közéjük tartozol akkor ne hagyd ki ezt a lehetőséget hanem látogass el oldalunkra és vedd igénybe szolgáltatásainkat. Minden egyes információt elsők között tudhatsz meg az érettségiről valamint letölthetsz pont olyan teszteket és feladatokat amellyel majd a éles helyzetben találkozni fogsz!

Érettségi

Matematika oktatás és fizika korrepet...

Matematika vagy fizika korrepetálásra lenne szükséged? Esetleg egy kis plusz matematika oktatás lenne a megoldás a közeledő felvételi vagy egy komolyabb vizsga előtt? Évek óta dolgozom magántanárként és tudom, hogy az ilyen jellegű felkészítés sokszor a jobb képességű diákoknak sem árt. Erre azért is lehet szükség, mert a oktatási törvény folyamatos szigorításával az elvárások is egyre nagyobbak és ahhoz hogy bent maradj egy egyetemen egyre nagyobb tudásra van szükség.

Matematika oktatás és fizika korrepet...

Tánciskola Budán - T-klub

Sokan tévesen úgy gondolják, hogy ők alapvetően botlábúak és ritmusérzékük sincs, ezért mikor meg kéne mutatniuk szegényes tánctudásukat, akkor botlábúságukra hivatkozva inkább messziről elkerülik a táncparkettet. Persze ezen elgondolás téves, hiszen valójában senki sem botlábú csak van akinek fejleszteni kell kissé ritmusérzékét. A T-klub Tánciskola oktatói pont ezért a nálunk tanított táncok oktatása mellett a tanulók ritmusérzékének fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetnek.

Tánciskola Budán - T-klub

The wall oktatási és szórakoztató portál

Oktatási és szórakoztató portál. Alapvető informatikai ismeretek: Adatbázis elmélet, hálózatok, programozás elmélet. Tanárképzési anyagok, mesterképzésben résztvevő informatika tanároknak, hallgatóknak. Vektorgrafikát és raszter grafikát összehasonlító dolgozat. Póker alapvető elmélet. Képtár.

The wall oktatási és szórakoztató portál

Oktató videó és tanfolyam - Videotanf...

Weboldalunkon számos ingyenes és megrendelhető oktató videó közül választhatsz: AutoCAD, Excel 2003 és 2007, CorelDRAW X4, Fireworks CS3, billiárd, tánc, Mondd ki szépen!.

Oktató videó és tanfolyam - Videotanf...

Képernyős munkavégzés egészségesen

A képernyő előtti munkavégzés hosszabb távon egészségkárosodást okoz, ha nem ismeri az alapvető egészségvédelmi szabályokat. Itt egy online videós oktatáson ezeket megismerheti.

Képernyős munkavégzés egészségesen

TV interjú a nyáron is tanulható info...

TV interjú a nyáron is tanulható informatika sikerszakmákról! Számítógépes sikertanfolyamok június, július, augusztusban is! Nézze meg a Netlogi C School Informatika Iskolával készült legújabb TV interjút, melyből kiderült, hogy melyek azok a számítógépes szakterületek, amelyeket érdemes kitanulni! Tanuljon informatika sikerszakmákat a nyári hónapokban is! http://www.youtube.com/watch?v=Q8-blrnPrlY&feature=share

TV interjú a nyáron is tanulható info...

Matematika tanár

Az Ön gyermeke is szert tehet biztosabb alapokon nyugvó matektudásra matematika magántanár közreműködésével. Tanmenet kialakítása a szintfelmérő kiértékelését követően, személyre szabottan. A személyre szabott feladatok lehetővé teszik a sikerek elérését, ezáltal a folyamatos fejlődést, a matematikával szembeni gátak feloldását. Az önbizalom megalapozását hivatottak szolgálni a memória, és készségfejlesztések, melyek a későbbi sikerek meghatározói is. Weboldalamra http://matektanar.shp.hu ellátogatva képet kaphat alternatív matematika oktatási módszereimről.

Matematika tanár

Műkörmös tanfolyam

Az Elite Körmösakadémia kedvezményes műkörmös tanfolyamokat indít több helyszínen! Látogass el honlapunkra, hátha a Te lakhelyed közelében is indul oktatás. Jelentkezhetsz műköröm díszítő tanfolyamokra, kéz- és lábápoló tanfolyamokra, pedikűr képzésre, illetve ha már a szakmában dolgozol, akár szakoktatói diplomát is szerezhetsz. Díjnyertes oktatóink tudásuk legjavát nyújtják, hogy a gyakorlatok során Te is elsajátíthasd a szakma minden fortélyát.

Műkörmös tanfolyam

Átképzések,tanfolyamok és munkalehet...

Képezd magad vagy tanulj szakmát. Pályamódosítás,szakmaváltás,szakképesítések Weboldalamon mindig frissen induló képzésekről, tanfolyamokról kaphat információt álláslehetőséggel is.

Átképzések,tanfolyamok és munkalehet...

www.asiker.hu

Biztosan Ön is sokszor érezte már úgy, hogy a siker messzire elkerüli. Semmi nem úgy alakul, mint ahogy azt régen eltervezte. Ilyenkor jön a kétségbeesés és a sikertelenségbe való beletörődés. Most van egy jó híre az Ön számára! Nem kell beletörődnie a sikertelen életbe, hiszen a siker az Ön számára is elérhető! Oldalunkon segítséget találhat ahhoz, hogyan is éljen sikeres életet! Látogasson el minél előbb honlapunkra és iratkozzon fel mini sikertréningünkre, mellyel kétnaponta sikertippeket kaphat! Alkalmazza tanácsainkat és legyen végre sikeres élete valamennyi területén!

www.asiker.hu

Szabás-varrás tanfolyamok online

Az egyedi és trendi ruhatár ma már nem álom, sőt, egy életre szóló tudást szerezhetsz. Mindezt könnyedén megvalósíthatod ha jelentkezel az online szabás varrás tanfolyamaink egyikére. Az alapfokú tanfolyamainkon megtanulunk szabásmintát szerkeszteni, szabni és varrni is, valamint megmutatjuk az apró fortélyokat, aminek segítségével igényes és minőségi lehet a végeredmény. Ebben az anyagban körméretekkel dolgozunk. A haladó tanfolyamon olyan szerkesztési módot mutatunk meg, ami lehetővé teszi, hogy az elkészült ruha saját testarányainkhoz igazodjon, így alakkövető lesz. Ennek a szerkesztési módnak a segítségével kiemelhetjük a test előnyeit és elrejthetjük a testi hibákat.

Szabás-varrás tanfolyamok online
Oldal: 1 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...