Katalógus Orvosok, Orvostudomány

Orvosok, Orvostudomány

Orvosok jegyzéke Orvostudomány témájú weboldalak gyűjtőhelye. Orvosok, orvostudomány.
Oldalak
Összesen 35 weboldal van ebben a kategóriában.

Plasztikai sebészet - Silver Mount

Napjainkban a társadalmunk által támasztott igen magas esztétikai követelmények és elvárások testünk szépségének megítélésére is komolyan rányomják bélyegüket. Sokan nem elégedettek mellük méretével vagy formájával, testük idomaival, esetleg bőrük rácait unták meg. Hogy ezt orvosolják egyre többen fordulnak plasztikai sebészhez. A Silver Mount plasztikai sebészet számos szépészeti beavatkozással segíthet, hogy Ön könnyebben el tudja fogadni saját testét.

Plasztikai sebészet - Silver Mount

Budapestfizio mozgásterápiás magánre...

Ülőmunkát végez? Egész nap alig mozog? Ez bizony idővel olyan kellemetlen tünetekhez vezethet, mint derék- és hátfájás, nyaki fájdalom, de hosszú távon akár porckorongsérv vagy lumbágó is kialakulhat. Fontos, hogy időben cselekedjünk és megelőzzük a problémákat. A Budapestfizio 2. kerületi mozgásterápiás magánrendelőjében olyan nyújtó és lazító gyakorlatokat tanítunk meg Önnek, melyeket nem csak otthon, hanem akár munka közben is végezhet. Forduljon hozzánk bármilyen mozgásszervi panasszal, terapeutáink örömmel segítenek. Minden páciensünk személyre szabott kezelésben részesül, egyéni állapotnak megfelelően. Alkalmazunk gyógytornát, manuálterápiát, ultrahang terápiát és még sok más fizioterápiás módszert. Keressen minket bátran!

Budapestfizio mozgásterápiás magánre...

Dr. Guba Aron-Veszprémi Érsebészet

Orvosi Diplomát 1979-ben kaptam Szegeden. 1983-ban sebész, 1988-ban érsebész szakorvos lettem. Jelenleg érsebészként Veszprémben dolgozom. A magánrendelésen ultrahangos érvizsgálatot / Doppler / visszérinjekciózást / sclerotherapiát / gyógyszer és gyógyászati segédeszköz / harisnya, rugalmas pólya / felírást, műtéti előjegyzést, különböző vizsgálatokra való beutalást / érfestés /valamint egészséges életmód tanácsadást, és egészségmegőrző felvilágosítást végzek.

Dr. Guba Aron-Veszprémi Érsebészet

Putnoky fogászat - P&S Dental Bt.

Fogorvos Gyöngyösön. A Putnoky fogászatokban teljes körű fogorvosi ellátást biztosítunk minden kedves betegünknek. Lelkiismeretes fogorvosok állnak az Önök rendelkezésére, a fogászati rendelő pedig színvonalas, felszerelt, melynek köszönhetően számos fogászati kezelés helyben elvégezhető, mint például a panoráma röntgen, fogfehérítés, fogékszer felhelyezés, implantáció, fogkőeltávolítás és egyéb fogászati műtétek. Rendelőnkben működik szájsebészet és gyermekfogászat is, ezzel is igyekszünk betegeink minden igényét kielégíteni.

Putnoky fogászat - P&S Dental Bt.

Antioxidáns hatása, antioxidáns mérés

A napi szintű szabad gyök támadás napjainkban olyan szintre jutott, hogy nem hanyagolhatjuk el az antioxidáns védelem fontosságát. Az antioxidánsok szerepe vitathatatlan, az antioxidáns védelem szinten tartása az egészséges életmód alapja. Az oxidatív stressz közismerten védtelenné teszi a szervezetet a különféle környezeti ártalmakkal és betegségekkel szemben. Az antioxidáns mérés ezért is kiemelkedően fontos, hogy megismerjük a saját antioxidáns szintünket és megtegyük a megfelelő lépéseket amennyiben a védettségi szintünk nem megfelelő. Az antioxidáns szint első sorban antioxidáns gazdag gyümölcsök és zöldségek fogyasztásával, kifejezetten az antioxidáns szintet pótló táplálékkiegészítők bevitelével növelhető. A modern kori táplálkozástudomány alapját jelenti az új megközelítés amit az antioxidáns mérés tesz lehetővé. Végre nem kell találgatni, hogy a bevitt vitaminok hatásosak-e, helyette rögtön a tényekre hagyatkozhatunk. Antioxidáns hatása, antioxidáns mérés

Antioxidáns hatása, antioxidáns mérés

A Várandósság Éve online szülésfel...

A Várandósság Éve ingyenes, online szülésfelkészítő tanfolyam fórummal, egy modern szemléletű, baba- és mamabarát tartalommal és folyamatosan frissített tudományos hírekkel gondoskodik a tájékozottságról.

A Várandósság Éve online szülésfel...

Érsebészet, visszér - Dr. Bihari Imre

Visszértágulatok kezelése a legmodernebb lézeres műtéti eljárással és injekciózással. A laser-műtét előnyei: járóbeteg-műtét bódításban, fájdalommentesen, mindössze egy-két szúrásból, kevés műtét utáni kellemetlenség, gyors munkába-állás, mindkét láb egyidejű műtéte, kitűnő hosszú-távu eredmények. Makacs hajszálértágulatok esetén a lézeres és injekciós kezelés kombinációja az ideális megoldás. Ne feledjük, ennél viszont karbantartásra is szükség lehet.

Érsebészet, visszér - Dr. Bihari Imre

Pet Ct vizsgálat elvégzése

Amennyiben PET-CT vizsgálatot végző szakembereket keres Budapesten, akkor a Pozitron-Diagnosztika Központ nagyszerű választás. A legfejlettebb CT vizsgálatra alkalmas eszközeik a gyors és aprólékos diagnózis elkészítésében nyújtanak hihetetlenül hasznos segítséget. Mivel mint tudjuk, a daganatos megbetegedések elleni hatásos harc alapja a korai diagnózis. Épp ezért a CT vizsgálat tüdőszűréshez például nagyon is jó. De a rákszűrésen kívül más, például kardiológiai vizsgálatokat is vállalnak a központban. Ha a PET-CT ára vagy pontos leírása érdekli, az oldalon mindkettőt megtekintheti. Ugyanitt a PET nélküli CT árakat is áttekintheti. A periodikus rákszűrés, kardiológiai odafigyelés az idő múlásával egyre fontosabbak. Elvégre tudja, az egészségnél nincs nagyobb kincs! Budapesti PET CT vizsgálathoz keresse a Pozitron-Diagnosztika Központot.

Pet Ct vizsgálat elvégzése

Implantáció

Easydent Budapest: Európa egyik legjobb fogászati szolgáltatójaként az összes fog-és szájápolási szakterületet felölelő, speciális kezelésekkel állunk pácienseink rendelkezésére.

Implantáció

Fogorvos

Régebben a mesterré váláshoz kötelező volt a külföldi tapasztalat. Ma ez már nem elvárás, de mindenki tudja, hogy aki több országban gyakorolta szakmáját, nagyobb a tudása és a rutinja. Dr. Nagy Pál János húsz éves németországi és tizenhárom éves magyarországi fogorvosi gyakorlattal rendelkezik, ami jelzi a szakmai hozzáértését. Ezen kívül csak a legmagasabb minőségű német és svájci alapanyagokat használja, és eszközeiben is ezt a színvonalat tartja, mert Önnek a páciensnek a hosszú távú jó fogászati állapotához ez a minőségi elvárás kell.

Fogorvos
Oldal: 2 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...