Katalógus Orvos, Gyógyszerész

Orvos, Gyógyszerész

Minden, ami orvostudomány, vagy gyógyszeripar Honlapok adatbázisa. Orvos - Gyógyszerész.
Oldalak
Összesen 10 weboldal van ebben a kategóriában.

Duna Dental

Dentálhigiénia: a lerakódott fogkövet és elszíneződéseket ultrahangos készülék segítségével leválasztjuk a fogfelszínről. Teljesen sima, tiszta fogfelszínen nem képződik fogkő. Az íny ecsetélése fertőtlenítő oldattal történik. Szükség esetén ezt a kezelést addig ismételjük, amíg az ínygyulladás meg nem szűnik. A helyreállított szájhigiénia megőrzése fontos feladat. Ezen kívül szájsebészet, fogszabályozás, fogpótlás, fogfehérítés, esztétikai fogászat, fogkonzerváló kezelések (fogtömés, gyökérkezelés), implantológia.

Duna Dental

Budapesti fogorvosi rendelő

A Clinident Fogászat a legmodernebb fogorvosi eljárások, fogtechnikai anyagok felhasználásával végez esztétikai fogászati beavatkozásokat. A Clinident Fogászati Centrum megújult honlapján részletes leírásokkal szolgál az általa alkalmazott fogászati eljárásokról és technikákról.

Budapesti fogorvosi rendelő

állatorvos, állatorvosi rendelő

A palavet állatorvosi rendelő honlapja. Dr. Pallagi Attila állatorvosi tanácsai kutya,cica és görénytartók részére Átalános belgyógyászati vizsgálatok, sebészeti ellátások, Kiegészítő vizsgálatok a Palavet Álatorvosi rendelőben. Cím: 1071 Budapest, Peterdy utca 35.

állatorvos, állatorvosi rendelő

Pszichocentrum – Pszichológusok

Pszichológus szakemberek rendelése a 13. kerületben. FAµ profil a pánikbetegség, depresszió és stressz kezelés. Autogén tréning és többféle pszichoterápiás módszer.

Pszichocentrum – Pszichológusok

Fogorvos

A legmodernebb technikai eszközökkel felszerelt fogászati rendelőink kellemes atmoszférája és jól képzett, tapasztalt orvosaink lehetővé teszik, hogy magas színvonalú, teljes körű szolgáltatást nyújtsunk pácienseink számára.

Fogorvos

Beyond fogfehérítő kezelések

Az Art-of-White Fogfehérítő Stúdió a Beyond Whitening System segítségével végez halogénlámpás fogfehérítő kezeléseket Budapest belvárosában.

Beyond fogfehérítő kezelések

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

"Segítség, Egyensúly, Megoldás" Teamben dolgozó gyermek- és felnőtt pszichológusok A“budán. Egyéni terápia, pár- és családterápia, csoportfoglalkozások. Depresszió, szorongás, pánik kezelése. Életvezetési tanácsadás. Nevelési tanácsadás, szülőklub. Művészetterápia, jóga, autogén tréning, dohányzásról való leszoktatás, saját testtel való elégedettség kialakítása, meddőségi csoport, családállítás, gyermekpszichodráma

PszichoFészek Pszichológiai Magánrendelő

Bölcsesség fog eltávolítás

A fogak eltávolítása kétféle módon történhet: egyszerű foghúzás révén vagy sebészi feltárás útján, mely a szájsebészet területéhez tartozik. A bölcsesség fog nagyon sok embernek okoz gondot, ezért jobb mielőbb megszabadulni tőle. Amikor egy fog valamilyen okból eltávolításra kell, hogy kerüljön, általában a fogkorona fogóval megfogható és ily módon kihúzható. Vannak esetek azonban, amikor ez kivitelezhetetlen. Ekkor a foghúzás már a szájsebészet kategóriába tartozik, mert akkor azt szájsebészet útján fel kell tárni. Minden esetben szájsebészet útján történik a fogeltávolítás, amikor a kezelendő fog az íny alatt vagy a csontban van.

Bölcsesség fog eltávolítás

Levitánia pszichológiai rendelő Budap...

Levitánia pszichológiai rendelő Budapest belvárosában. ÁNTSZ szemlézett, hangszigetelt, korszerű, elegáns, kényelmes. A Levitánia központot azért hoztuk létre, hogy Önnek és pácienseinek kellemes környezetet biztosítsunk a megfelelő terápiás találkozásokhoz, Budapest belvárosában a Teréz körúton. A Levitánia központi elhelyezkedése és kiváló megközelíthetősége biztosítja, a könnyű, gyors elérhetőséget a város minden részéről. Négy szoba áll rendelkezésre: kis szoba 18 nm, család- vagy csoport szoba 26 nm, első szoba 13 nm, hátsó szoba 14 nm.

Levitánia pszichológiai rendelő Budap...

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus r...

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus rendelése Budapesten, a Teréz körúton.A pszichológus nem orvos, páciense nem beteg, egyetlen személyiség sem tökéletes. A pszichológus mentális segítő, segítségnyújtó szakember, aki objektív elfogulatlanul képes feltárni a minden emberben megtalálható problematikus elemeket, melyek folyamatosan izgatják, megoldatlanságban tartják a személyiséget vagy annak egyes részeit. Ilyen területek mindenkiben léteznek, mindenkin lehet csiszolni valamit, amiben nem érzi magát elemében vagy csupán hiányérzete támad, esetleg bizonytalan vagy szorong. Tisztelt Érdeklődő! Forduljanak hozzám bizalommal, akik önértékelési zavarral, munkahelyi vagy párkapcsolati, családi élet problémáival (betegségek, haláleset a családban, gyász, stb.) küzdenek. Azokat a klienseket is szívesen látom, akik úgy érzik, hogy bizonyos életszakaszban jelentkező konfliktusok jelentenek szenvedést számukra (pl.: szülőszerep, „kapuzárási” pánik stb.) vagy „csak” egészen egyszerűen nehéz élethelyzetben vannak. Ezen kívül még foglalkozom lelki eredetű, de testi tünetekben megnyilvánuló problémákkal, mint például idegesség okozta hasmenés, fejfájás, szorongás okozta vizelési inger stb., szorongásos panaszokkal, valamint hangulat- és evészavarokkal.

Skultéti-Szabó Katalin pszichológus r...

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...