Katalógus Építők, Épületgépészet

Építők, Épületgépészet

Épületgépészettel, építéssel tevékenykedő honlapok gyűjtése. Építők - Épületgépészet.
Oldalak
Összesen 41 weboldal van ebben a kategóriában.

Gál Dénes Villanyszerelés

Villanyszerelő vállalkozóként vállalom, elektromos hibák elhárítását, elektromos szerelvények, biztosíték táblák cseréjét. Társasházak, panellakások, családi házak villanyszerelése, villamos hálózatok részleges és teljes felújítása. Minden mérőhelyekkel kapcsolatos megbízások, mint mérőhelyek kialakítása, megszüntetése, szabványosítása. Budapest minden villanyszerelői tevékenység kiszállási díj nélkül.

Gál Dénes Villanyszerelés

Lakásfelújitás

A Lakásfelújitás most a terveid között szerepel? Vágsz egy olyan otthonra mint amilyeneket a filmekben látsz de mégis egy jutányosabb áron? Nincs semmi akadálya! Erre mi vagyunk a legalkalmasabbak, hogy segitsünk neked! Gondold át ajánlatunk és ha mellettünk döntessz akkor hivj minket az alábbi telefonszámon vagy irj e-mailt és mi azonnal adunk neked választ!

Lakásfelújitás

Palatető felújítás

Palatetők bontás nélküli felújítása, bitumenes lemezzel. Ha unja már a beázást, akkor a tegyen a palatető elöregedése ellen és válassza a bitumenes szigetelést. Ezzel a módszerrel olcsón és hosszú távra megoldhatja a tető kérdését, így nyugodtan alhat.

Palatető felújítás

Lakásfelújítás teljeskörűen

Lakásfelújítás elképzelései szerint gyorsan,szakszerűen illetve helyszíni szemlével állunk rendelkezésre minden kedves megrendelőinknek! Kollo és Társai BT. 06-30/716-5710 Főbb tevékenységeink: -Festé-Mázolás -Falazás,Vakolás -Burkolás(hideg-meleg) -Villanyszerelés -Víz-Gáz-Fűtésszerelés -Tetőépítés (bádogosmunkák) -Szigetelés(hő,hang,épület) -Építkezés,nagyobb munkák elvégzése. Munkálatainkra Garanciát vállalunk!

Lakásfelújítás teljeskörűen

Beton

Építkezésbe vág? Nem sokat tud a betonról? A beton készítésekor alkalmazott vízmennyiség, a víz-cement tényező is szerves összefüggésben van az alakváltozási hajlammal. Fölös vízmenynyiség esetén ugyanis a betonban is kis hajszálcsövek kapillárisok – alakulnak ki, amelyek a zsugorodást és a terhelési alakváltozást kedvezőtlenül befolyásolják. Feszített betonszerkezetek esetén erre fokozottan tekintettel kell lennünk.

Beton

Isover

A lépéshang hőszigetelő anyagok alkalmasak szintközi födémek lépéshang-szigetelésére nedves esztrich úsztatott réteg alatt. Leginkább négyféle típusba sorolhatóak a hőszigetelés formái. Ezek a különböző alapozó és ragasztóanyagok, a hőszigetelő anyag és az azt borító külső vakolat vagy festék anyaga egy esetleges hordozóréteggel, valamint a rendszer felerősítéséhez szükséges rögzítőanyagok. Ebben az esetben mindenképp ki kell választani az oda megfelelő anyagot. Oldalunkon minden hasznos információt megtalál. Az Isover hőszigeteléshez szükséges anyagokról is széles körben tájékozódhat.

Isover

Gipszkarton

Ismeri ezt a modern építőanyagot? Szerelése gyors és egyszerű, mivel csavarokkal és profilokkal történik a rögzítés. Rengeteg lehetőséget nyújt, építhetünk falakat, takarásokat, álmennyezetet vagy rejtett világítást is a segítségével! Oldalunkon részletes szerelési leírást talál arról, hogy hogyan alkalmazza a gipszkartont az átalakítás során. Tippjeinket elolvasva megkímélheti magát a bosszúságoktól amelyek az alap hibák elkövetéséből fakadnának.

Gipszkarton

Ablak

Ablak megoldások. Ablak választás előtt ezt az oldalt érdemes elolvasnia. Minden amit az ablakokról érdemes tudni mielőtt választana. Ezen az oldalon szinte minden kérdésére választ fog találni, ezért mindenképpen olvassa el.

Ablak

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia

Változási vázrajzok, térrajzok készítése. Épületfeltüntetés, telekalakítás, szolgalmi jog. Birtokhatárok, építmények kitűzése. Teljes körű földmérési, geodéziai szolgáltatás.

Földmérés, ingatlanrendezés, geodézia

Kémény

Meleg lakást szeretne? Kémények után érdeklődik? A Schiedel kémények típusválasztéka: Schiedel UNI***PLUS16 teljes hőszigetelésű kémény, Schiedel UNI***PLUS20 teljes hőszigetelésű kémény, Schiedel SR16, egyszerű hőszigetelésű kémény, Schiedel SR20 egyszerű hőszigetelésű kémény, Schiedel ABSOLUT14 kémény, Schiedel Advance kémény. A Leier kémények típusválasztéka: Leier LK â€oékeltâ€? kémény, Leier LSK hőszigetelt kémény, Leier TURBO kémény, Leier ECO kémény.

Kémény

Betonacél

Építkezik? Ha vasanyagot keres méretre szabott betonacél kínálatunkkal várjuk Önt. Betonacélra a szinte minden vasanyaggal kapcsolatos építési munkálatnál szüksége lesz. Telepünkön mindenféle vasanyag árut talál, ami feltétlen kell egy építkezéshez. A betonacél alapmérete 6 méter, de ha önnek nincs rá módja, akkor akár méretre is szabhatjuk. A bordázott betonacélt betonozáshoz ajánljuk. Oldalunkon ajánlatkérést is tehet vasanyagunkra.

Betonacél

Térkő

A térkő egy olyan építkezési anyag, melynek minősége nagyon meghatározó. Örömmel tudatjuk kedves vevőinkkel, hogy 2010-ben megnyitottuk Térkő Mintakertünket, ahol élőben megtekintheti a Semmelrock, Leier és KK Kavics Beton térkő / viacolor mintákat. Ha szeretné, hogy a későbbiekben ne legyenek problémái, akkor forduljon hozzánk, itt széles választékban talál térkövet és egyéb építkezési anyagot. A Viacolor 2010-ben megnyitottuk mintakertünket, ahol számos térkő választékunkat megtekinthetnek. Termékeink árait legtöbb esetben négyzetméterre számítva találja meg.

Térkő

Családi ház tervezés

A Planit 2000 Építészstúdió a '90-es évek közepe óta készíti - elsősorban Budapesten és környékén - lakó-, iroda-, és egyéb házak építészterveit, számítógépes és hagyományos feldolgozással. Stúdiónk profiljába - a konkrét engedélyezési és kiviteli tervek magas szintű elkészítésén túl - beletartozik meglévő (műemlék) épületek felmérése, átalakítása, belsőépítészeti kialakításának kidolgozása.

Családi ház tervezés

Tetőcserép

Tetőt szeretne a feje felé? Tetőcserepet keres? A tető lefedését az ereszképzéssel kell kezdeni. Ha fémlemez ereszszegély nem készül, akkor az első sor tetőcserép lógásának megakadályozására a cserepet alátámasztó lécet nem lapjára, hanem élére állítva erősítik szegezéssel a szarugerendákhoz. A középen kezdés esetében viszont előfordulhat, hogy a széleken felesnél kisebb tetőcserepek lesznek mindkét oldalon.

Tetőcserép

Szobafestő

A nevem Ecset Úr, vállalom lakások, családi házak, panel épületek felújítását vagy csak kisebb szépítését. Gondolok itt lépcsőház festésre, szobafestésre, ajtó lakkozás, mázolásra. Gipszkartonozás, akár szigeteléssel, parkettázás. Ha felkeltettem érdeklődését keresse fel a weboldalamat, ahol bővebben olvashat rólam és szolgáltatásaimról. Több mint 18 éve vagyok ebben a szakmában várom sok szeretettel Ecset Úr.

Szobafestő

Akciós lakásriasztók, vagyonvédelem

Teljeskörű vagyonvédelmi szolgáltatás! Lakásriasztó rendszerek tervezése, kivitelezése. A vagyonvédelem minden területén jártas szakemberekből álló csapatunk, valamint az általunk alkalmazott legmegbízhatóbb eszközök forgalmazása garantálják a megrendelőink elégedettségét. Ingyenes helyszíni felmérés, árajánlat.

Akciós lakásriasztók, vagyonvédelem

Gipszkarton és rigipsz

Tudjon meg mindent a gipszrostról! A hézagolás előtt a gipszkarton fal mindkét oldalát készre kell szerelni. A biztonságos és stabil szerkezet alapja a minőségi és megbízható építőanyag. Nálunk mindezt megtalálhatja kedvező áron. Vásárlóink elégedettsége a legfontosabb szempont. Keressen minket bizalommal. Ha szakértelemre van szüksége, akkor forduljon hozzánk. Oldalunkon minden kérdésére választ kap.

Gipszkarton és rigipsz

Lakberendezés

Sokan azt hiszik spórolhatnak a lakberendezés költségén, ha mindent maguk vesznek meg, járnak utána dolgoknak. Ez lehet így van, de egy profi szakember mindig jól jön a háznál. Mi kiváló termékeinkkel tudjuk önt segíteni, ha ellátogat a dekora.hu website-unkra és körbejár mit miért tudna beszerezni. Bármilyen kérdése van, vegye fel velünk a kapcsolatot valamely elérhetőségünkön.

Lakberendezés

Gipszkarton termékek akciós áron

Ha gipszkarton falat vagy álmennyezet szeretne építeni, akkor áruházunkban minden szükséges terméket és kiegészítőt megtalál. Gipszkarton lapokat, profilokat, vakolatokat talál kínálatunkban széles választékban kedvező árakon. Nézzen szét és a megrendelt termékeket kiszállítjuk önnek!

Gipszkarton termékek akciós áron

burkolás, lakásfelújítás

Burkolatok precíz lerakása, lakásfelújítás igényes kivitelezés. Burkoló vállal: kerámia, gres, klinker, cotto, kő, üveg, gránit, márvány alapanyaggal burkolást aljzatra – oldalfalra. Épített konyha és mosdópult készítés. Akadálymentesen készített épített zuhanyzók, gőzkabinok. Belső kőműves munkák kivitelezése.

burkolás, lakásfelújítás

Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó fo...

Cégünk a lengyel OKNOPLAST gyár kiemelt magyarországi viszonteladója. Minőségi, hőszigetelt nyílászárók forgalmazása, beépítése. Forgalmazunk passzívház nyílászárókat is. Bemutatótermünkben várjuk a kedves építkezőket, felújítókat. Szakmai tanácsokkal igyekszünk segíteni a megfelelő nyílászáró kiválasztását.

Műanyag nyílászáró, ablak, ajtó fo...

ajtó,ablak,gipszkarton

Ablak és ajtó kínálat kedvező áron.Szigetelés és gipszkarton termékkínálat a legnagyobb választékban.Nálunk a jó építőanyag nem kiváltság.Építkezzen velünk

ajtó,ablak,gipszkarton

Kőműves

Építkezne? Vállalkozásunk kőműves munkákkal, hidegburkolással, szigeteléssel és sok egyéb épület munkával foglalkozik. Vállalkozásunk 2003-óta végzi családi házak építését és felújítását. Kisebb kőműves munkákat is elvállalunk, mint például betonozási munkák: járda készítés, terasz betonozás, gépkocsi beállók készítése. Kőműves munkákat, hidegburkolást és szigetelés készítést vállalunk kedvezményes áron. Keressen meg minket és mi teljesítjüök az Ön ígényeit.

Kőműves

Napelem tervezés és forgalmazás

A folyamatosan növekvő energia árak mellett manapság egyre több család dönt úgy, hogy saját magagondoskodik a lakóház fűtésének megvalósításáról és a drága földgázt fatüzeléssel váltja ki, illetve a földünkre érkező napenergia hasznosításával fékezi meg a bosszantóan növekvő rezsi költségeket. A th-energia.hu átfogó megoldást nyújt ügyfelei számára, hiszen a korszerű és költséghatékony napkollektoros és napelemes rendszerektől kezdve a pellet és faelgázosító kazánokig mindent megtalál kínálatunkban, munkatársaink pedig a tervezéstől a kivitelezésig mindenben rendelkezésére állnak.

Napelem tervezés és forgalmazás

Szitep Kft

A SZITEP KFT célja ütemben kialakítandó ipari park, inkubátorház, oktatási és szolgáltató központ együttes létrehozása, mely alkalmas a felépítmények és földterületek hasznosítására, munkahelyteremtésre, és vagyongyarapodásra, értékteremtésre. A SZITEP Szabadszállási Ipari és Technológiai Park Kft.területe alkalmas – az ipari park és inkubátorház jellegből adódóan – kis – és középvállalatok betelepülésére, melyek bérelnék, majd megvásárolnák az általuk használt létesítményeket. Az inkubátorház elősegíthetné a tőkehiányos KKV-k megerősödését, fejlődését.

Szitep Kft
Oldal: 1 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...