Katalógus Szolgáltatók

Szolgáltatók

Szolgáltatások és szolgáltatók gyűjtőhelye. Szolgáltatók.
Oldalak
Összesen 82 weboldal van ebben a kategóriában.

Kozmetia - Fodrász - Pedikűr az Oktogo...

Kozmetika, fodrászat, pedikűr, masszázs. Kitűnő szakemberek, barátságos környezetben várják Önt Budapesten, az Oktogonnál. Szépüljön nálunk! Jöjjön el hozzánk az Oktogon közelébe, próbálja ki Ön is nálunk milyen egy jó fodrász!

Kozmetia - Fodrász - Pedikűr az Oktogo...

Humanufaktúra - úzletviteli tanácsad...

Tanácsadó cégünk alapítói és munkatársai valamennyien szakirányú felsőfokú végzettséggel több szakmai képesítéssel, valamint legalább 15 éves szakmai tapasztalattal rendelkező szakemberek. Fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai fejlődést, (Lifelong Learning) ezért munkatársaink közül hárman hallgatói a 2008-ban először indított posztgraduális master képzésnek. Ez a jelenleg elérhető legmagasabb HR végzettség. Célunk, hogy ez a többlettudás versenyelőnyt jelentsen cégünk, és a megrendelőink számára.

Humanufaktúra - úzletviteli tanácsad...

Költözés Budapest

Weblapunkon több információ fellelhető, a fuvarozással, és költöztetéssel kapcsolatban. A gyors, és zökkenőmentes költözés mindenkinek fontos, aki költözik. A megfelelő előkészületek, valamint a kedvező szállítmányozási költségek egyaránt fontosak ilyen esetekben. Weblapunkon fellelheti a legfontosabb teendőkkel kapcsolatos információkat, az előkészületekről és a szállítás részleteiről. A fuvarozásról is gyorsan tájékozódhat. Ha a legjobb költöztető céget és lehetőségeket keresi, nézzen körül oldalunkon, ahol megtalálja mindezt egy helyen!

Költözés Budapest

Pályázatírás

Szeretne képben lenni az aktuális uniós pályázatokkal? Ha az Ön vállalkozása KKV, azaz a mikro-, kis-, és középvállalkozás, vagy Nagyvállalat. Egy helyen megtalálja a legfrissebb pályázati híreket és pályázati közleményeket, mindemellett az aktuális, felfüggesztett és várható pályázatokat is.Közvetített szolgáltatások: Pályázatfigyelés, pályázati tanácsadás, és előminősítés Hírlevél formájában tájékoztatás küldése az adott pályázati lehetőségekről és azok bemutatásáról, részletes leírásáról. Pályázati képesség elemzés, az adott pályázaton történő induláshoz szükséges feltételek megvizsgálása. Pályázatkészítés és nyomon követés Tapasztalt szakemberek segítik a pályázati anyag összeállításában, valamint a legelőnyösebb stratégia kialakításában. A benyújtott pályázatokat nyomon követik, folyamatos kapcsolattartással és tájékoztatással látják el a pályázókat. Projektmenedzsment (PM)

Pályázatírás

Őrzés-védelem országos szinten

Ha vagyonvédelemben, őrzésben jártas céget keres, hívja a SecuriRentet! Számtalan őrzés-védelemmel kapcsolatos szolgáltatás megtalálható az ajánlataik között. Közöttük pl. a riasztórenderes, technikai vagyonvédelem, ami nem feltétlen igényel helyben embereket. De a személyvédelemnek, területőrzésnek természetsen léteznek olyan fajtái is, ahol az őrzéskor élőerő is bevethető (például a portaszolgálat) . Ilyen esetekben az őrzés-védelmet a SecuriRent minden esetben a saját állományával végzi. Sose von be alvállalkozókat a vagyonvédelembe. Lehet az egy ipari létesítmény vagy hasonlónak az őrzése, feltétlen tapasztalt céget bízzon meg a feladattal! Irodaházak őrzése is megoldható.

Őrzés-védelem országos szinten

Logosz Cégcsoport - minden ami cégügy

A Logosz Cégcsoport azért jött létre, hogy segítse a vállalkozókat abban, hogy valóban azzal foglalkozzanak a céges tevékenységük során, amivel szeretnének és amihez értenek. A Cégcsoport célkitűzése az, hogy levegye a felesleges terheteket a vállalkozók válláról. A Cégalapítás során teljes jogi- és gazdasági segítségnyújtást biztosít az ügyfelek számára. A Székhelyszolgáltatáson belül segít, pénzt és időt megtakarítani az ügyfelek számára azáltal, hogy átvállalja a munkát. Emellett pedig segít intézni a Cégmódosítással, Cég adásvétellel járó ügyeket, ha erre szüksége lenne az ügyfélnek.

Logosz Cégcsoport - minden ami cégügy

PartnerGroup Kft.

A PartnerGroup Kft. nagy hangsúlyt fektet a minőségre, illetve a minőségbiztosításra, ami a rendszeres kontroll, a legkorszerűbb eszközök bevezetése, a környezetvédelem, valamint a folyamatos képzés keretében valósít meg. 2000-ben alakult, és a cégek számára nyújt szolgáltatásokat létesítménygazdálkodás területén. A vállalkozás fő profilja a takarítás, de igen jelentős létszámot foglalkoztat karbantartás, műszaki üzemeltetés, és légtechnika területén is. Részletes információk - a cég által nyújtott szolgáltatásokról - a weboldalon találhatóak meg.

PartnerGroup Kft.
Oldal: 4 / 4

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...