Katalógus Szolgáltatás, Iroda

Szolgáltatás, Iroda

Témák: szolgáltatások, irodai felszerelés, írószer fénymásoló nyomtatópatron irodaház, szolgáltatók dosszié irodaszer, irodabútor páncélszekrény papír irodai szolgáltatások iroda bérlés irodai kellékek iroda takarítás futár irodabútor berendezések informatikus vetítő irodadíszek, ügyvéd, könyvelés.

Oldalak
Összesen 45 weboldal van ebben a kategóriában.

Mágneses tábla

Ön cégvezető, akinek irodaszerek kellenének? Biztosan Ön is felszerelte már az irodáját mindenféle bútorral, klímával, de úgy érzi, hogy ezeken felül kell még venni alapvető irodai felszereléseket. Ez viszont már problémát okoz, mert nagyon elfoglalt? Önnek cégünk a legjobb választás, mert az általunk fenntartott irodaszer webáruház széles termékválasztékkal van felszerelve! Az egyik legkeresettebb árucikkünk a mágneses tábla, ami manapság nagyon hasznos lehet egy iroda életében. Nézzen be hozzánk

Mágneses tábla

Benedictum: jogi fordítások megbízhatóan

Szerződés fordítás megbízható fordítóirodával? A Benedictum Kft munkatársai már több mint két évtizede szolgálja ki megbízhatóan ügyfeleit. Elsősorban jogi fordításokkal foglalkozunk, de más területeket felölelő témákkal is bátran megkereshet minket. Szakfordítóink megfelelő jogi tudás birtokában hiteles fordítást biztosítanak az ön számára. Jogi fordítás, szakfordítás rövid határidőn belül. Bízza meg a 23 éves tapasztalati múlttal és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező fordítóirodát cégiratai fordításával. Az irodájából intézheti megrendelését, és a cég házhoz viszi Önnek a hiteles fordításokat. Keresse bizalommal!

Benedictum: jogi fordítások megbízhatóan

Névjegykártya készítés online tervezővel

Gyorsan, könnyen és kényelmesen szeretnél névjegyhez jutni? Nincs időd külön a nyomdába járással bajlódni? A Névjegykirály megoldja a problémádat! Online névjegy tervező programunkat bármikor bárhonnan elérheted, csupán internet kapcsolatra van szükséged és már indulhat is a szerkesztés! A program könnyen használható, és akár 5 perc alatt összeállíthatod névjegyed grafikai tervét. Ráadásul a tervet közvetlenül a nyomdába továbbíthatod, ahol kiváló minőségben kivitelezik és futárszolgálattal juttatják el hozzád - hogy Te nyugodtan törődhess azzal, ami számodra fontos. Nem kell grafikusnak sem lenned, hiszen számos előre elkészített sablont kínálunk, de saját képet is feltölthetsz vagy akár üresen is hagyhatod, hiszen a fehér alap sosem megy ki a (névjegy)divatból; valamint a sokszínű beállítási lehetőségekkel igazán magadra szabhatod a design-t. Gyere, játsszunk együtt a színekkel és formákkal, tervezz velünk! Online névjegykártya készítés: http://www.nevjegykiraly.hu/

Névjegykártya készítés online tervezővel

Ügyviteli rendszer, ügyviteli szoftver

Integrált ügyviteli szoftver megoldások a Librától. Az ügyviteli rendszerek hatékonyságának kulcsa az integráltság, mely rugalmas adatkezelést biztosít kis- és középvállalatok számára is. Az integráltság révén a programok együtt működnek egymással, közös adatbázisból dolgoznak, így nincs szükség többszöri adatbevitelre, korábban felvitt tételek hosszadalmas keresésére. A LIBRA3S integrált ügyviteli irányítási rendszert több, mint 600 cég alkalmazza országszerte. Bővebb információ: http://mve.hu/megoldasaink/libra3s-integralt-ugyviteli-rendszer

Ügyviteli rendszer, ügyviteli szoftver

PVC szigetelés

Cégünk foglalkozási köre a PVC szigetelés. Sajnos ilyen szolgáltatásra bármikor szüksége lehet, ugyanis egy esetleges beázás egy lakóhelyiség esetében nagyon nagy gondot okozhat. Vállalkozásunk akkor is tud segíteni, hogyha a probléma már aktuális, viszont annak megelőzésében is állunk bárki szolgálatára! Ha bármilyen hiba keletkezik, akkor persze már nem lehet a tényeken változtatni, viszont meggátolni igen! Hívjon bátran!

PVC szigetelés

Fénymásológépek bérlése

Akár fekete fehér, színes, egyszerű, vagy professzionális fénymásoló berendezésre van szüksége, az El-tech kft. segít ebben. Már több évtizedes irodatechnikai múltjával, szakképzett kollégáival igyekszik minden vásárlójának a legjobbat ajánlani. Ezért is van, hogy minden esetben egy előzetes igényfelmérést vesznek fel, hogy a leginkább a jelenlegi gépparkba illeszkedő berendezést tudják ajánlani. Szerviz szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, garanciális márkaszerviz lévén, de foglalkozunk egyéb típusú, garancián túli javításokkal egyaránt. Bármilyen kérdése is merülne fel, az ügyfélszolgálatunkat bármikor nyugodtan keresheti.

Fénymásológépek bérlése

Profi páncélszekrény szállítás olcsón

Csomagolási tippek költözéshez Sikerült végre elintézni a hitelfelvételt, és jogilag is a végére járni az adásvételnek? Az otthonteremtés kétségkívül legizgalmasabb része következik ezután, mely nem más, mint a költözés. Barátok segítségével vagy szakemberekkel? Óradíjas vagy előre kalkulált összeggel dolgozó céget érdemes választani? Olyan kérdések ezek, amelyek minden érintettben felmerülnek a nagy nap előtt. Fontos azonban tudnia, hogy a szállítás kizárólag úgy lehet gyors és gördülékeny, ha a költözés napján már nem kell a csomagolással foglalkoznia. Kartondobozokat kérhet a közeli boltból, de akár a költöztető cég kínálta lehetőségeket is kihasználhatja e téren. A ruhaneműk csomagolására kiválóan alkalmasak a nagyméretű kukazsákok, melyekből célszerű az erős, összehúzó zsinórral is rendelkező változatot választani. A könyveket, nem használt eszközöket, kabátokat, ruhákat ajánlott már hetekkel a szállítás előtt elcsomagolni. Számozhatja, vagy akár helyiségenként eltérő színekkel is jelölheti a dobozokat, így a szállítás során megkönnyítheti a cég munkatársainak dolgát, s tudni fogják, hova pakolják az autóról a dobozokat, zsákokat. Az új otthon birtokbavétele nem kell, hogy együtt járjon a bosszankodással. Szervezze meg a teendőket időben! Keress minket a Google+-on!

Profi páncélszekrény szállítás olcsón

Dokutár irattár

Az irattár az egyes formanyomtatványok raktározására szolgál. A papírok megfelelő elhelyezéséhez számos speciális eszközre is szükség van. Nagy mennyiségű iratokat erre a célra kialakított polcrendszereken őriznek. Ez minden cég életét könnyedén megkönnyítheti, főleg, ha cégének, irodájának sok iratot kell kezelnie, tárolnia. Hagyományos, papír alapú iratok kezelése és tárolása mellett digitális iratokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínálunk. További tájékoztatásokat keressen a cégünk honlapján.

Dokutár irattár

Iratkezelési szabályzat

Az iratkezelési szabályzat lehetővé teszi a dokumentumok szakszerű és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelő kezelését, amelynek eredményeként számos előnyhöz juthatnak a vállalkozások is, többek között rendezettebbek lesznek az iratok, valamint könnyebb lesz a hozzáférés is, hiszen meg lesz adva, hogy mi alapján lesznek az iratok kezelve, nem pedig egyedi rendszer szerint lesz megoldva. Az iratkezelési szabályzatról további tájékoztatásokat keressen a cégünk weboldalán.

Iratkezelési szabályzat

Falszigetelés

Rengeteg épület esetében a fal nevesedése elég nagy problémát okoz. Sokan úgy gondolják, hogy ez a nem túl jó eljárások végett jön létre. Az ilyesféle gondra a szigetelés a szükséges lehetőség. A vizes fal esetén például a penész is kialakulhat. A penészről viszont tudni kell, hogy káros az egészségre. A betegségek mellett mellett a kiadások is csökkenhetnek, hisz a nedves fal nem tudják a meleget kiengedni a lakóhelyiségből. Ha az Ön lakásánál is kell a szigetelés, akkor nyugodtan hívja cégünket, garantáltan nem fog bennünk csalódni!

Falszigetelés

kulcsmásolás az Aranykulccsal

A kulcsmásolási szolgáltatásunk keretében igyekszünk minden ügyfelünk igényeinek megfelelni. A partnereink között vannak magánszemélyek, üzlet emberek valamint a közigazgatási intézmények zárszerkezetekért felelős személyei is. Ha ön is kulcsot szeretne sokszorosíttatni, akkor keresse a vállalkozásunkat.

kulcsmásolás az Aranykulccsal

Nyomtató szerviz

A mai rohanó világban a nyomtató használata igencsak népszerű az emberek köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet otthon vagy az iskolában, megtörténhet viszont, hogy a nyomtató elromlik. Ilyenkor jó lehet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Hogyha Önnek is kell, mert megadta magát a nyomtatója, keresse meg weblapunkat a bővebb információkért!

Nyomtató szerviz

Redőnyös-Redőny javítás,szerelés-A...

Vállaljuk alumínium redőnyök gyártását, tervezését, szerelését és javítását. Az alumínium redőny egy felső kategóriás kültési árnyékoló, amit az ember nem 1-2 évre tervez a hosszú élettartama miatt. Így az ára is borsosabb a műanyag redőnyénél. Az alumínium redőny szín és típusválasztékában gazdag ezért a pontos árajánlatot vagy helyszíni felmérés során vagy a pontos típus és a mennyiség megjelölésével tudunk adni. Az alumínium redőnyök felszerelése kézi működtetés esetében maximum 30 percet vesz igénybe darabonként.

Redőnyös-Redőny javítás,szerelés-A...

Fodrász Budapesten

Napjainkban egészen biztosan rengeteg személy szeret adni magára. A haj egészen biztosan lényeges elem ennek. Ehhez mindenképpen egy fodrász szükséges. Napjainkban egyre jobban trendi a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás segítségével bármely embernek hosszú haja lehet, nem kell hozzá, hogy az egyén a saját haját növessze meg. A hajhosszabbítás többféle technikával lehetséges, a legelterjedtebbek között van a keratinos hőillesztéses. Ezekhez egyértelműen póthaj szükséges, amelyet a vendég magának hoz. Fontos említést tenni arról, hogy 3 hónap a tartóssága. Amennyiben fodrász kell Önnek, keressen fel nyugodtan, egyéb információkról weblapomon tud tájékozódni.

Fodrász Budapesten

Tűzoltó Extra Kft. - Minden ami tűzv...

A tűzvédelem egy olyan terület, melyet sok jogszabály, előírás szabályoz és mely tevékenységet szinte minden vállalkozásnak valamilyen szinten biztosítania kell. Legyen szó szabályzat készítésről, szabványossági felülvizsgálatról, tűzoltó készülékről, tűzcsapról, tűzi-víztárolóról vagy száraz felszálló vezetékről cégünk megfelelő partnere lehet az Ön vállalkozásának. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tűzoltó Extra Kft. - Minden ami tűzv...

Virágküldés Anyák napjára

Ha egy káprázatos csokorral készül meglepni ismerősét, de úgy alakul, hogy nem tudja azt szemtől szemben átadni, akkor nem is lelhetne szuperebb alternatívát a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat oldalán Ön jó pár eltérő csokorból szemezgethet az ajándékcsomag küldéshez. A speciális alkalmakhoz illő virágok, csokoládék egyesével kategorizálva lettek. Ily módon tuti, hogy alkalomhoz megfelelő lesz a virágküldés. Jöhet Szülinap, Valentin nap vagy másféle (esetleg pont virágküldés Anyák napjára?). Viszont ha a címzett Magyarországon kívül van, az sem gond! A virágküldő a hálozatának köszönhetően Romániától kezdve Dél-Afrikáig szinte bárhova képes eljuttatni a virágfutár oldalán kiválaszott ajándékot. Ráadásul a gyorsaságra sem lehet panaszkodni, hiszen a virágküldéskor választott virág már akár 60 percen belül a címzett kezében lehet. Minden anyák napi virágrendeléshez köthető szükséges tudnivalót átnézhet a virágküldő szolgálat honlapján.

Virágküldés Anyák napjára

Sittszállítási szolgáltatás több m...

A sittszállítás modern technológiával egész évben elérhető! Cégünk 10 éve foglalkozik konténer bérléssel, építésből, bontásból származó és zöldhulladék elszállításával. A budapesti és főváros környéki lakásfelújításokról mi sem hiányozhatunk! A sittes konténer velünk biztosan időben célba ér, így a munkálatokat a felhalmozódó törmelék nem fogja akadályozni. Folyamatos szállítást és egyszerre több konténert is biztosítani tudunk igény szerint! Nemcsak magánszemélyek és társasházak, de önkormányzatok és vállalkozások megrendelését is várjuk! Sittszállítás modern technológiával egész évben!

Sittszállítási szolgáltatás több m...

Zöldhulladék elszállító konténerek

A zöldhulladék elszállítás Budapest kerületeiből és Pest megye településeiről velünk hétvégén is megoldható! Kertrendezéshez, parkok, udvarok gondozásához rendeljen konténert tőlünk! A zöldhulladék elszállítás Budapesten valamennyi utcából lehetséges, ha közterület foglalási engedélyre van szükség az Ön által megadott helyszínen, annak beszerzését is átvállaljuk! Több mint 10 éves tapasztalatunk van a zöldhulladék elszállítás terén! Precízen, gyorsan és hatékony logisztikával dolgozunk, ennek köszönhetjük megrendelőink elégedettségét! Ha kerti munkát tervez, várjuk hívását!

Zöldhulladék elszállító konténerek

sofőrszolgálat

Mindenki igénybe veheti a sofőrszolgálatot, mégpedig minden időben. Minden pillanatban kockázatvállalás nélkül kell megtenni az utat hazáig, még akkor is hogyha legurított néhány pohár alkoholtartalmú italt, hiszen tudvalevő, hogy akár már kis mennyiségű alkohol is gátolja a gyors és helyes döntéshozatalt az autó volánja mögött. Az életét pedig sohasem veszélyeztetheti, sem Önmagáét, sem pedig másét. Sofőrszolgálatot kínáló vállalkozásunk bármikor áll az ügyfelek rendelkezésére, mindemellett vasárnaponként 50%-os kedvezménnyel igényelhető a sofőrszolgálat.

sofőrszolgálat

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...

Autófényezés magasfokú szakértelemmel a 18. kerületben az Üllői úton! A Speeding99 Kft. 15 évnyi gyakorlattal teljesít megbízásokat autófényezés, karosszéria javítás, karambolos autók és fényezése és javítása, szervizmunkák elvégzése, például hibakód olvasás, olajcsere stb., személy- és kisteherautók javítása terén Pestszentlőrincen garanciálisan. Korunk követelményeit kielégítő, gyári technológiával felszerelt szerelő műhelyünkben hőkezeléssel kamrában, a legmodernebb festékeket és segédanyagokat használva végezzük az autófényezést, szigorú elvárások alapján választott szakember-társulatunk segítségével. Megrendelőink tennivalóinak mérséklése érdekében cégünk átvállalja a kárfelvételt és a biztosítási ügyintézés nehézségeit, mivel leszerződött a legtöbb biztosítóval, illetve álljuk az alkatrészavulást, vagy megspóroljuk Önöknek a CASCO-önrészt, és akár ingyen csereautót adunk a szerelés időtartamára.

Speeding 99 Kft. Autófényezés, autó ...
Oldal: 2 / 2

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5143 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-01-16 13:29:50

Új Oldalak

1. Hogyan fokozhatja a...    Egészség    
2. Méregtelenítő kúra...    Egészség    
3. Roy és Ádám Trió    Zenekarok, Előadók    
4. Papír-írószer és...    Webshop, Webbolt    
5. A mellékvese hormonjai    Egészség    
6. Ledet kezelő dimmerek...    Webshop, Webbolt    
7. Minőségi...    Webshop, Webbolt    
8. Szúró mellkasi...    Egészség    
9. Anyagcsere és...    Egészség    
10. Prémium...    Egészség    
11. Porckopás térd...    Egészség    
12. Melyek a mellrák...    Egészség    
13. Számítógép-szerelő...    Oktatás, Tudomány    
14. Szállás ajánlatok...    Szálláshelyek    
15. A Green Gold Imune alga...    Egészség    
16. Jómód Matrac Győr    Szekrény    
17. Hernádi Antikvárium    Könyv, Könyvesbolt    
18. Távollátás és szemre...    Egészség    
19. Mit tud a propolisz    Egészség    
20. Gyomorrontás és láz...    Egészség    
Minden új oldal...