Katalógus Szolgáltatás, Iroda

Szolgáltatás, Iroda

Témák: szolgáltatások, irodai felszerelés, írószer fénymásoló nyomtatópatron irodaház, szolgáltatók dosszié irodaszer, irodabútor páncélszekrény papír irodai szolgáltatások iroda bérlés irodai kellékek iroda takarítás futár irodabútor berendezések informatikus vetítő irodadíszek, ügyvéd, könyvelés.

Oldalak
Összesen 55 weboldal van ebben a kategóriában.

Ar-Haus közös képviselet, társasház...

A közös képviseletünket 2004. januárjában hoztuk létre, az új Társasházi Törvény előírásai szerint. Jelenlegi megbízóink Budapest belvárosának “történelmi városrészében” épült műemlék jellegű társasházak köréből kerültek ki. Az épületek helyének és jellegének, valamint a tulajdonosok igényeinek figyelembevételével igyekszünk teljes körű szolgáltatást nyújtani megbízóink részére, amely magában foglalja a társasház kezelési , közös képviseleti tevékenységet, könyvviteli, ügyviteli, jogi, műszaki, karbantartási munkák ellátását, pályázatok kidolgozását, és bonyolítását , tapasztalt szakember gárda, és kivitelezők közreműködésével.

Ar-Haus közös képviselet, társasház...

Falszigetelés

Rengeteg épület esetében a fal nevesedése elég nagy problémát okoz. Sokan úgy gondolják, hogy ez a nem túl jó eljárások végett jön létre. Az ilyesféle gondra a szigetelés a szükséges lehetőség. A vizes fal esetén például a penész is kialakulhat. A penészről viszont tudni kell, hogy káros az egészségre. A betegségek mellett mellett a kiadások is csökkenhetnek, hisz a nedves fal nem tudják a meleget kiengedni a lakóhelyiségből. Ha az Ön lakásánál is kell a szigetelés, akkor nyugodtan hívja cégünket, garantáltan nem fog bennünk csalódni!

Falszigetelés

Minőségi rejtett kamera széles válas...

Többféle indok alapján dönthet valaki úgy, hogy rejtett kamerát szereltet autójába, lakásába, üzlethelyiségébe. A kamerák lehetnek mobil eszközök vagy fix telepítésű felvevő egységek. A beszerelést soha ne önmagunk végezzük! Képzett szakembereink sok éves tapasztalattal rendelkeznek szakmájuk területén. Ha biztos szeretne lenni a kíván kép és hanganyag minőségében, bízza a munkát munkatársainkra. Vállalkozásunk nemcsak a professzionális eszközöket biztosítja Ön számára, de elvégzi a telepítést és a szervizelést is.

Minőségi rejtett kamera széles válas...

Benedictum: jogi fordítások megbízhatóan

Szerződés fordítás megbízható fordítóirodával? A Benedictum Kft munkatársai már több mint két évtizede szolgálja ki megbízhatóan ügyfeleit. Elsősorban jogi fordításokkal foglalkozunk, de más területeket felölelő témákkal is bátran megkereshet minket. Szakfordítóink megfelelő jogi tudás birtokában hiteles fordítást biztosítanak az ön számára. Jogi fordítás, szakfordítás rövid határidőn belül. Bízza meg a 23 éves tapasztalati múlttal és kiterjedt ügyfélkörrel rendelkező fordítóirodát cégiratai fordításával. Az irodájából intézheti megrendelését, és a cég házhoz viszi Önnek a hiteles fordításokat. Keresse bizalommal!

Benedictum: jogi fordítások megbízhatóan

PVC szigetelés

Cégünk foglalkozási köre a PVC szigetelés. Sajnos ilyen szolgáltatásra bármikor szüksége lehet, ugyanis egy esetleges beázás egy lakóhelyiség esetében nagyon nagy gondot okozhat. Vállalkozásunk akkor is tud segíteni, hogyha a probléma már aktuális, viszont annak megelőzésében is állunk bárki szolgálatára! Ha bármilyen hiba keletkezik, akkor persze már nem lehet a tényeken változtatni, viszont meggátolni igen! Hívjon bátran!

PVC szigetelés

Névjegykártya készítés online tervezővel

Gyorsan, könnyen és kényelmesen szeretnél névjegyhez jutni? Nincs időd külön a nyomdába járással bajlódni? A Névjegykirály megoldja a problémádat! Online névjegy tervező programunkat bármikor bárhonnan elérheted, csupán internet kapcsolatra van szükséged és már indulhat is a szerkesztés! A program könnyen használható, és akár 5 perc alatt összeállíthatod névjegyed grafikai tervét. Ráadásul a tervet közvetlenül a nyomdába továbbíthatod, ahol kiváló minőségben kivitelezik és futárszolgálattal juttatják el hozzád - hogy Te nyugodtan törődhess azzal, ami számodra fontos. Nem kell grafikusnak sem lenned, hiszen számos előre elkészített sablont kínálunk, de saját képet is feltölthetsz vagy akár üresen is hagyhatod, hiszen a fehér alap sosem megy ki a (névjegy)divatból; valamint a sokszínű beállítási lehetőségekkel igazán magadra szabhatod a design-t. Gyere, játsszunk együtt a színekkel és formákkal, tervezz velünk! Online névjegykártya készítés: http://www.nevjegykiraly.hu/

Névjegykártya készítés online tervezővel

Fénymásológépek bérlése

Akár fekete fehér, színes, egyszerű, vagy professzionális fénymásoló berendezésre van szüksége, az El-tech kft. segít ebben. Már több évtizedes irodatechnikai múltjával, szakképzett kollégáival igyekszik minden vásárlójának a legjobbat ajánlani. Ezért is van, hogy minden esetben egy előzetes igényfelmérést vesznek fel, hogy a leginkább a jelenlegi gépparkba illeszkedő berendezést tudják ajánlani. Szerviz szolgáltatásunkat bárki igénybe veheti, garanciális márkaszerviz lévén, de foglalkozunk egyéb típusú, garancián túli javításokkal egyaránt. Bármilyen kérdése is merülne fel, az ügyfélszolgálatunkat bármikor nyugodtan keresheti.

Fénymásológépek bérlése

Profi páncélszekrény szállítás olcsón

Csomagolási tippek költözéshez Sikerült végre elintézni a hitelfelvételt, és jogilag is a végére járni az adásvételnek? Az otthonteremtés kétségkívül legizgalmasabb része következik ezután, mely nem más, mint a költözés. Barátok segítségével vagy szakemberekkel? Óradíjas vagy előre kalkulált összeggel dolgozó céget érdemes választani? Olyan kérdések ezek, amelyek minden érintettben felmerülnek a nagy nap előtt. Fontos azonban tudnia, hogy a szállítás kizárólag úgy lehet gyors és gördülékeny, ha a költözés napján már nem kell a csomagolással foglalkoznia. Kartondobozokat kérhet a közeli boltból, de akár a költöztető cég kínálta lehetőségeket is kihasználhatja e téren. A ruhaneműk csomagolására kiválóan alkalmasak a nagyméretű kukazsákok, melyekből célszerű az erős, összehúzó zsinórral is rendelkező változatot választani. A könyveket, nem használt eszközöket, kabátokat, ruhákat ajánlott már hetekkel a szállítás előtt elcsomagolni. Számozhatja, vagy akár helyiségenként eltérő színekkel is jelölheti a dobozokat, így a szállítás során megkönnyítheti a cég munkatársainak dolgát, s tudni fogják, hova pakolják az autóról a dobozokat, zsákokat. Az új otthon birtokbavétele nem kell, hogy együtt járjon a bosszankodással. Szervezze meg a teendőket időben! Keress minket a Google+-on!

Profi páncélszekrény szállítás olcsón

Iratkezelési szabályzat

Az iratkezelési szabályzat lehetővé teszi a dokumentumok szakszerű és a jogszabályokban meghatározott követelményeknek megfelelő kezelését, amelynek eredményeként számos előnyhöz juthatnak a vállalkozások is, többek között rendezettebbek lesznek az iratok, valamint könnyebb lesz a hozzáférés is, hiszen meg lesz adva, hogy mi alapján lesznek az iratok kezelve, nem pedig egyedi rendszer szerint lesz megoldva. Az iratkezelési szabályzatról további tájékoztatásokat keressen a cégünk weboldalán.

Iratkezelési szabályzat

Nyomtató szerviz

A mai rohanó világban a nyomtató használata igencsak népszerű az emberek köreiben. Egy nyomtatóra szükség lehet otthon vagy az iskolában, megtörténhet viszont, hogy a nyomtató elromlik. Ilyenkor jó lehet a nyomtató javítás, amit megcsinál egy nyomtató szerviz. Hogyha Önnek is kell, mert megadta magát a nyomtatója, keresse meg weblapunkat a bővebb információkért!

Nyomtató szerviz

kulcsmásolás az Aranykulccsal

A kulcsmásolási szolgáltatásunk keretében igyekszünk minden ügyfelünk igényeinek megfelelni. A partnereink között vannak magánszemélyek, üzlet emberek valamint a közigazgatási intézmények zárszerkezetekért felelős személyei is. Ha ön is kulcsot szeretne sokszorosíttatni, akkor keresse a vállalkozásunkat.

kulcsmásolás az Aranykulccsal

Dokutár irattár

Az irattár az egyes formanyomtatványok raktározására szolgál. A papírok megfelelő elhelyezéséhez számos speciális eszközre is szükség van. Nagy mennyiségű iratokat erre a célra kialakított polcrendszereken őriznek. Ez minden cég életét könnyedén megkönnyítheti, főleg, ha cégének, irodájának sok iratot kell kezelnie, tárolnia. Hagyományos, papír alapú iratok kezelése és tárolása mellett digitális iratokkal kapcsolatos szolgáltatásokat is kínálunk. További tájékoztatásokat keressen a cégünk honlapján.

Dokutár irattár

Fodrász Budapesten

Napjainkban egészen biztosan rengeteg személy szeret adni magára. A haj egészen biztosan lényeges elem ennek. Ehhez mindenképpen egy fodrász szükséges. Napjainkban egyre jobban trendi a hajhosszabbítás. A hajhosszabbítás segítségével bármely embernek hosszú haja lehet, nem kell hozzá, hogy az egyén a saját haját növessze meg. A hajhosszabbítás többféle technikával lehetséges, a legelterjedtebbek között van a keratinos hőillesztéses. Ezekhez egyértelműen póthaj szükséges, amelyet a vendég magának hoz. Fontos említést tenni arról, hogy 3 hónap a tartóssága. Amennyiben fodrász kell Önnek, keressen fel nyugodtan, egyéb információkról weblapomon tud tájékozódni.

Fodrász Budapesten

Virágküldés Anyák napjára

Ha egy káprázatos csokorral készül meglepni ismerősét, de úgy alakul, hogy nem tudja azt szemtől szemben átadni, akkor nem is lelhetne szuperebb alternatívát a virágküldésnél! A virágküldő szolgálat oldalán Ön jó pár eltérő csokorból szemezgethet az ajándékcsomag küldéshez. A speciális alkalmakhoz illő virágok, csokoládék egyesével kategorizálva lettek. Ily módon tuti, hogy alkalomhoz megfelelő lesz a virágküldés. Jöhet Szülinap, Valentin nap vagy másféle (esetleg pont virágküldés Anyák napjára?). Viszont ha a címzett Magyarországon kívül van, az sem gond! A virágküldő a hálozatának köszönhetően Romániától kezdve Dél-Afrikáig szinte bárhova képes eljuttatni a virágfutár oldalán kiválaszott ajándékot. Ráadásul a gyorsaságra sem lehet panaszkodni, hiszen a virágküldéskor választott virág már akár 60 percen belül a címzett kezében lehet. Minden anyák napi virágrendeléshez köthető szükséges tudnivalót átnézhet a virágküldő szolgálat honlapján.

Virágküldés Anyák napjára

Redőnyös-Redőny javítás,szerelés-A...

Vállaljuk alumínium redőnyök gyártását, tervezését, szerelését és javítását. Az alumínium redőny egy felső kategóriás kültési árnyékoló, amit az ember nem 1-2 évre tervez a hosszú élettartama miatt. Így az ára is borsosabb a műanyag redőnyénél. Az alumínium redőny szín és típusválasztékában gazdag ezért a pontos árajánlatot vagy helyszíni felmérés során vagy a pontos típus és a mennyiség megjelölésével tudunk adni. Az alumínium redőnyök felszerelése kézi működtetés esetében maximum 30 percet vesz igénybe darabonként.

Redőnyös-Redőny javítás,szerelés-A...

Sittszállítási szolgáltatás több m...

A sittszállítás modern technológiával egész évben elérhető! Cégünk 10 éve foglalkozik konténer bérléssel, építésből, bontásból származó és zöldhulladék elszállításával. A budapesti és főváros környéki lakásfelújításokról mi sem hiányozhatunk! A sittes konténer velünk biztosan időben célba ér, így a munkálatokat a felhalmozódó törmelék nem fogja akadályozni. Folyamatos szállítást és egyszerre több konténert is biztosítani tudunk igény szerint! Nemcsak magánszemélyek és társasházak, de önkormányzatok és vállalkozások megrendelését is várjuk! Sittszállítás modern technológiával egész évben!

Sittszállítási szolgáltatás több m...

Szigetüzemű napelemes rendszer

Független, ingyenes áramellátás! Termelj magadnak áramot a nap erejével! A szigetüzemű napelemes rendszer képes teljesen önfenntartó rendszerben működni. Jellemzően akkumulátorokban tárolja a napelemek által megtermelt elektromos energiát. Ezzel a megoldással például tanya , vadászház , hétvégi ház, nyaraló, hajó, lakó autó vagy akár a saját otthonunk áramellátása is megoldható. Minden eszközünkre csak úgy tudunk garanciát vállalni, ha mi végezzük el a telepítést, az üzembe helyezést.

Szigetüzemű napelemes rendszer

Tűzoltó Extra Kft. - Minden ami tűzv...

A tűzvédelem egy olyan terület, melyet sok jogszabály, előírás szabályoz és mely tevékenységet szinte minden vállalkozásnak valamilyen szinten biztosítania kell. Legyen szó szabályzat készítésről, szabványossági felülvizsgálatról, tűzoltó készülékről, tűzcsapról, tűzi-víztárolóról vagy száraz felszálló vezetékről cégünk megfelelő partnere lehet az Ön vállalkozásának. Forduljon hozzánk bizalommal!

Tűzoltó Extra Kft. - Minden ami tűzv...

Villanyszerelő Pest és Fejér megyében.

Teljesítménynövelések, Új családi házak komplett villamos kivitelezése, Régi ingatlanok elavult villamos rendszerének cseréje, Ingatlanok villamos munkái, Mérőhelyek kialakítása, Földelés, érintésvédelem, Ipari létesítmények új bekapcsolása hagyományos mérőhely kialakítással, Mérőhely korszerűsítés, Földelés javítás. Az elektromos készülékek bekötése, üzembe helyezése, ellenőrzése, karbantartása és az ügyfelek tájékoztatása. http://villanyszereles.co Tel.: 0620/ 982 4000, E-mail: villanyszerelo.co@gmail.com, Polgárék Kft. 1139 Budapest, kartács utca 12.

Villanyszerelő Pest és Fejér megyében.

Zöldhulladék elszállító konténerek

A zöldhulladék elszállítás Budapest kerületeiből és Pest megye településeiről velünk hétvégén is megoldható! Kertrendezéshez, parkok, udvarok gondozásához rendeljen konténert tőlünk! A zöldhulladék elszállítás Budapesten valamennyi utcából lehetséges, ha közterület foglalási engedélyre van szükség az Ön által megadott helyszínen, annak beszerzését is átvállaljuk! Több mint 10 éves tapasztalatunk van a zöldhulladék elszállítás terén! Precízen, gyorsan és hatékony logisztikával dolgozunk, ennek köszönhetjük megrendelőink elégedettségét! Ha kerti munkát tervez, várjuk hívását!

Zöldhulladék elszállító konténerek

Szakfordítás

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik az angol ynelv különböző területeivel, csak úgy mint oktatás, fordítás, tolmácsolás, fordítás, weboldal fordítás és lektorálás. Az utóbbi idők igényeinek megfelelően cégünk fókuszában jogi szövegek fordítása, szerződések fordítása került központba, gyűjtőnevén szakfordítás. Illetve az online fordítások és marketing anyagok fordítása a másodlagos piac,amelyből egyre nagyobb az igény a megrendelői oldalról,ugyanis felismerték a vállakozások,hogy mennyire fontos weboldaluk idegenyelvű leírásának elhehelyezése is. Amennyiben ön is szeretne ajánlatot kérni weboldal fordításra, jogi szöveg szakfordítására, esetleg egyéb más angol nyelvhez közhető feladatok ellátására keres ideális partner,ne habozzon keresse a hitelesfordító oldalát és kérje ajánlatunkat.

Szakfordítás

Logosz Cégcsoport – tárgyaló bérlés

A Logosz Cégcsoport mindennel foglalkozik, ami a cégügyekhez köthető: segít a cégalapításban, a székhelyszolgáltatással támogatja a vállalkozók munkáját, megbízható könyvelői pedig képviselik a vállalkozókat a hivatalok előtt. Emellett olyan részleteiben is igyekszenek támogatni a vállalkozókat, mint a tárgyaló terem biztosítása. Tárgyalóra a legtöbb cégnek csak ritka alkalmak során van szüksége, viszont ezen alkalmakkor érdemes olyan környezetet választani, ahol adottak technikai feltételek a kényelmes és minden igényt kielégítő tárgyalás lefolytatására.

Logosz Cégcsoport – tárgyaló bérlés

Innováció cégeknek startup módszerekkel

Ha ön is szeretné a start up cégek eredményeit használni, akkor lépjen kapcsolatba a velünk! A vállalkozásunk ugyanis az ön cége sajátosságainak figyelembe vételével az egyedi terveihez igazítva teszi lehetővé a start up cégek innovációs stratégiáinak a használatát.

Innováció cégeknek startup módszerekkel

Logosz Cégcsoport - minden ami cégügy

A Logosz cégügyekkel foglalkozik, cégcsoportunk célja, hogy segítsük a kezdő és a más működő vállalkozásokat, hogy megkönnyítsük a vállalkozók dolgát. Cégalapítás szolgáltatásunk keretein belül olyan gazdasági- és jogi tanácsadók segítik Önt a megfelelő döntések meghozatalában, akik már hosszú évek óta foglalkoznak cégügyekkel, és tisztában vannak a cégalapítás nehézségeivel. Segítségünkkel garantáltan sikeres lesz a cégalapítása.

Logosz Cégcsoport - minden ami cégügy

Logosz Cégcsoport - székhelyszolgáltatás

A Logosz egy cégügyekkel foglalkozó cégcsoport, melynek elsődleges célkitűzése, hogy minden cégügyekkel kapcsolatos terhet levegyen az ügyfelei válláról. Nem kivétel ez alól a székhellyel kapcsolatos teendők sem, melyek többnyire csak hátráltatják a vállalkozókat a munkájukban. Bízza ránk a hivatalos leveleinek az intézését, és szabaduljon meg a terheitől!

Logosz Cégcsoport - székhelyszolgáltatás
Oldal: 2 / 3

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...