Katalógus Nyelviskolák, Tanfolyamok

Nyelviskolák, Tanfolyamok

Azon intézmények gyűjtőhelyek, melyek indegen nyelvoktatással foglalkoznak. Nyelviskola, nyelvi tanfolyam.
Oldalak
Összesen 15 weboldal van ebben a kategóriában.

Diákok kedvenc

Érettségi tételek minden mennyiségben, minden témában, bármely tantárgyhoz. 2007 óta üzemelő weboldalunk középiskolai tanulók s egyetemi hallgatók számára készült, hogy megkönnyítse számotokra a diákéletet. Olyan szövegek érhetőek el oldalunkon, melyeket értékes szakirodalmak alapján honlapunk tagjai készítettek és töltöttek fel. Ha te is mások segítségére szeretnél lenni, bármikor feltölthetsz te is bármi értékeset. Mi értékeljük!

Diákok kedvenc

Nyelvmester Nyelviskola

Angol és német nyelvtanfolyam kezdőtől a nyelvvizsgáig. Tanfolyamok egyénileg és csoportban tanulni óhajtók és cégek részére egyaránt. Helyben nemzetközi nyelvvizsga lehetőség.

Nyelvmester Nyelviskola

Német fordító, Német fordítás

Német fordítás, Német nyelvoktatás minden szinten, magán és kiscsoportos (maximum. 3-4 fő) nyelvoktatás, céges nyelvoktatás, nyelvvizsgára való felkészítés minden szinten, felkészítés érettségire és felvételire, német társalgás minden szinten, gyors siker- és beszédorientált nyelvoktatás, turisztikai és gazdasági szaknyelv oktatása

Német fordító, Német fordítás

Pentachord - A céges nyelvoktatás szak...

Akkreditált intézmény, akkreditált angol és német programokkal. Szakképzési hozzájárulás terhére, így akár ingyen is tanulhatnak a cég dolgozói. Képzéseink AFA-mentességet élveznek. Mivel találkozhat nálunk? - Teljes mértékben igazodunk a megrendelő igényeihez - Az óradíj magában foglalja az oktató tanár költségét, a kiszállást és intézményünk díját - Kollégáink nagy gyakorlattal, magas szakmai színvonallal rendelkező tanárok - Segítünk a szakképzési hozzájárulás elszámolásához szükséges adminisztrációban - A tanfolyamok végén elkészítjük az OSAP (kötelező statisztikai) jelentést - Az órákról jelenléti ívet, haladási naplót vezetünk - Tanegységenként biztosítjuk a fejlődés mérését, az eredményről Tanusítványt állítunk ki - Budaörsi helyszínnel ITK Origó Nyelvvizsgahely vagyunk

Pentachord - A céges nyelvoktatás szak...

Német fordítás, német fordító

Amennyiben német-magyar vagy magyar-német fordításra van szüksége, kérjen tőlem árajánlatot! Gyors, korrekt és precíz munka, kitűnő referenciákkal.

Német fordítás, német fordító

Kreatív angol

Angol nyelvtanulás felnőtteknek, gyerekeknek kreatívan, az életből ellesett pillanatokkal, ahogy az anyanyelvedet is elsajátítottad. Gyerekeknek drámával: hogy felszabadulhassanak a gátlásaik idegen nyelven is. Zenével: hogy a hangképzésük, intonációkészségük és ritmusérzékük fejlődhessen Mozgással: hogy agyuk mindkét féltekéjét egyszerre használhassák Kézműves tevékenységgel: hogy az életből ellesett helyzetekben automatikusan tudják használni a nyelvet.

Kreatív angol

Világnyelvek Stúdiója

Normál és online tanfolyamok a világ számos nyelvén, magánszemélyek és vállalkozások számára is. A nyelvtanfolyamokon kívül külföldi lehetőségeket, és változatos nyelvi programokat (pl. film- és társalgásiklub) biztosítunk diákjainkat. Vállalunk továbbá tolmácsolást és fordítást is.

Világnyelvek Stúdiója

Ingyen online kezdő angol

Ingyenes angol nyelvoktató magazin, szórakoztató cikkekkel, feladatokkal, nyelvvizsga felkészülés, szintfelmérő teszt és online angol szótár. Az oldalon mindenki otthon önállóan fejlesztheti angol tudását. Feladatok elérhetőek minden korosztály számára. A gyermekeknek nyelvi játékok, a felnőtteknek számtalan érdekes cikk, olvasmány található itt. Természetesen minden angolul, egy csipetnyi magyarral. Az angol érettségire készülők és a továbbtanulók is találhatnak feladatokat a tanuláshoz. Az oldal 2010-ben alakult és a célja az, hogy mindenki számára lehetővé tegye az ingyenes angol oktatást. A szigorúan vett vizsga feladattítpusok mellett megtalálhatóak a könnyedebb szórakoztatóbb feladatok is. Az olvasási készséget külön aloldalon gyakorolhatja a látogató szórakoztató és a való életből vett olvasmányokon keresztül.

Ingyen online kezdő angol

Anyanyelvű német nyelvtanár oktatást...

Honlapunkon anyanyelvű német nyelvtanár vállal magán órákat, hogy tökéletesítsd nyelvtudásodat, ha külföldi munkát keresel vagy éppen nyelvvizsgát szeretnél letenni.

Anyanyelvű német nyelvtanár oktatást...

Angol nyelviskola gyerekeknek

A Happy English angol nyelviskolában gyerekjáték a tanulás! Nézze meg gyermekével a mátyásföldi nyelviskola családias környezetét és győződjön meg személyesen szakmai tapasztalatunkról. Igény estén év közben is van lehetőség a csatlakozásra. Ha önnek is fontos gyermeke nyelvi készségeinek fejlesztése , akkor forduljon hozzánk, s mi állunk rendelkezésére!

Angol nyelviskola gyerekeknek

Német Nyelvtanfolyam Győr

Nyelvtanulás egy 21. századi módszer, a Brainturbo segítségével! Nyelviskolánkban e módszer segítségével az idegen nyelvet tanulók gyorsabban, és hatékonyabban elsajátíthatnak egy nyelvet, mintha a régi, ill. hagyományos módszerrel tennék azt. Egy csúcstechnológiás személyfejlesztő berendezésnek köszönheti hatását. Az agy mindkét féltekéjében egyszerre juttatják el a tananyagot. Sem az időhiány, sem a nyelvi készség hiánya nem gátolhatja Önt a nyelvtanulásban. A módszer előnye közé tartózik a beszédközpontúság, az emberi készség kijátszása és a gyorsaság. A brainturboban találja meg a legnagyobb esélyt arra, hogy egy Ön által választott nyelvet -rövid idő alatt-beszélni tudjon. Elérhetőségeink: web: http://www.beszedkeszseg.hu telefon: Vezetékes: 06-96/814-362 Mobil: 06-20-336-0020 mail: brainturbo.gyor@gmail.com cím 9022, Győr ,Teleki László utca 53.

Német Nyelvtanfolyam Győr

Nyelvoktatás - Nyelviskolák-ingyenes a...

Ingyenes hirdetési lehetőség.Német,angol,orosz, olasz,szlovák,valamint magyar, mint idegen nyelv,nyelvoktatás,fordítás, tolmácsolás az ország összes megyéjében.Keres, kínál.

Nyelvoktatás - Nyelviskolák-ingyenes a...

New Tradition - angol nyelviskola

A New Tradition angol nyelviskola immár 5 éve állandó lehetőséget kínál az angol nyelv elsajátítására magánszemélyek illetve cégek részére. Kedvezményes díjakkal és részletfizetési lehetőségekkel várjuk a kedves érdeklődőket. Tanfolyamokat tartunk ovisoknak, általános-, közép-, kisiskolásoknak és természetesen felnőtteknek egyaránt. A beiratkozás és a szintfelmérés ingyenes.

New Tradition - angol nyelviskola

Angol Nyelvtanfolyam – Speak! Nyelvisk...

A beszédközpontú angol nyelvtanfolyam nem csak duma. 100% beszéd, 0% könyv, folyamatos kommunikáció és sok gyakorlás. Ez a magabiztos nyelvtudás záloga. Mi az új generációs, beszédközpontú angol nyelvtanfolyam és angol nyelviskola eszményében hiszünk, amely sok gyakorlásra, folyamatos beszédre, a csoportos nyelvtanulás közösségi erejére épít. Az a célunk, hogy megszólaltassunk angolul és olyan nyelvtudást adjunk a kezedbe, amellyel sikeresebb, magabiztosabb, boldogabb lehetsz az életben. Nem árulunk zsákbamacskát, nem ígérünk se “csodát”, se “akciós tanfolyamokat”. Egy valamihez értünk: meg tudunk tanítani angolul, ha te is akarod. Mi készen állunk. És te?

Angol Nyelvtanfolyam – Speak! Nyelvisk...

BPerfect Nyelvstúdió - nyelviskola Érden

Nyelviskola Érd központjában közvetlenül a Stop.Shop-pal szemben! Érettségire nyelvvizsgára felkészítő, általános - szakmai nyelvtanfolyamok angol, német, olasz, spanyol nyelvekből! Kiváló megközelíthetőség, parkolási lehetőség van!

BPerfect Nyelvstúdió - nyelviskola Érden

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...