Katalógus

Oldalak
Oldal: 9 / 10

Linkwars - Zenei oldalak

Linkwars, azaz a linkek háborúja. Harcolj te is a linkeidért. linkwars.hu

Linkwars - Zenei oldalak
Kategória:

linkweb.info

Legyen linked, és küldd be linkkatalógus rendszerünkbe. Akár 3 tucat link oldaladnak.

linkweb.info
Kategória:

linkwindow.info

Ablak a világra. Ajánld linked, és legyen együtt népszerű oldalad. linkwindow.info linkkatalógus.

linkwindow.info
Kategória:

Linlib integrált könyvtári rendszer

A Linlib integrált könyvtári rendszer egyaránt teljes körű szolgáltatást biztosít a kis, közepes és nagykönyvtáraknak. Kezelése egyszerű, felhasználóbarát, könnyen megtanulható. Amennyiben még nincs könyvtári programja, válassza a Linlib integrált könyvtári rendszert, mert akkor nem kell évente több tíz vagy százezer forint licencdíjat fizetnie! A Linlib gyors, nincs korlátozva a rekordszám, a hálózatos verzióban pedig a kliens gépek száma sem. A program az alábbi modulokból épül fel: 1. Keresés 2. Szerzeményezés, 3. Katalogizálás, 4. Olvasószolgálat, 5. Statisztikák. 1. A keresés: - 11 féle keresési lehetőség akár webes felületről is. 2. Szerzeményezés: - desiderata katalógus, - pénzügyi nyilvántartás, kimutatás, összesítés. 3. A katalogizálás: - könyvtári szabványok szerinti leírás, megjelenés biztosítása, - könyv, AV, multimédia, hangzó, periodika és régi könyv dokumentum típusok kezelése, - automatikus leltári szám és szakjelzet adás, - MOKKA és HUNMARC import, export lehetőség, - egyedi és csoportos leltárkönyvek kezelése, - állományellenőrzés, selejtezés, 4. Az olvasószolgálat: - kölcsönzés, visszahozatal, hosszabbítás, előjegyzés lehetősége akár a könyvtár honlapjáról is, - felszólítók készítése, nyomtatása, és küldése e-mailben, 5. A statisztikák: - rendezvények, látogatók, könyvtárhasználók, - gyarapodás, kölcsönzők és kölcsönzött dokumentumok száma, - könyvtárközi kölcsönzés nyilvántartása.

Linlib integrált könyvtári rendszer
Kategória:Szoftver

Livestudio - weboldal készítés

Az hogy jövendőbeli ügyfelében milyen kép alakul ki az Ön cégéről nagyban függ weboldala stílusától. Ma már sokan képesek motorikusan jól működő oldalakat összerakni, de a kérdés az, hogy milyen a kűlcsíny. Mi elsősorban marketinges szemszögből vizsgáljuk ezt és készítünk weboldalakat, mert a design az, ami megragadja az embert.

Livestudio - weboldal készítés

Livil - Online férfimagazin

Exkluzív modell oldal, melyen megtalálhatók aktmodellek celebekről, szépségápolásról szinte minden. A szexi magazin odafigyel az étkezésedre, a szórakozásodra.Elérhetőségeink: Regisztrációs problémával kapcsolatos ügyintézés:support@livil.eu Hirdetéssel kapcsolatos ügyintézés:sales@livil.eu

Livil - Online férfimagazin
Kategória:Szabadidő

Livil - Online férfimagazin

Exkluzív modell oldal, melyen megtalálhatók aktmodellek celebekről, szépségápolásról szinte minden. A szexi magazin odafigyel az étkezésedre, a szórakozásodra. Livil.eu. Weboldal: http://livil.eu/ Elérhetőségeink: Regisztrációs problémával kapcsolatos ügyintézés:support@livil.eu Hirdetéssel kapcsolatos ügyintézés:sales@livil.eu. Ha modellnek szeretnél jelentkezni: models@livilgirls.com. Kellemes időtöltést kívánunk!

Livil - Online férfimagazin
Kategória:Fotó, Film

Livil - Online férfimagazin

Exkluzív modell oldal, melyen megtalálhatók aktmodellek celebekről, szépségápolásról szinte minden. A szexi magazin odafigyel az étkezésedre, a szórakozásodra. Livil.eu Weboldal: http://livil.eu/ Elérhetőségeink: Regisztrációs problémával kapcsolatos ügyintézés:support@livil.eu Hirdetéssel kapcsolatos ügyintézés:sales@livil.eu Ha modellnek szeretnél jelentkezni: models@livilgirls.com Kellemes időtöltést kívánunk!

Livil - Online férfimagazin
Kategória:Média

Livil - Online férfimagazin

Exkluzív modell oldal, melyen megtalálhatók aktmodellek celebekről, szépségápolásról szinte minden. A szexi magazin odafigyel az étkezésedre, a szórakozásodra. Livil.eu Weboldal: http://livil.eu/ Elérhetőségeink: Regisztrációs problémával kapcsolatos ügyintézés:support@livil.eu Hirdetéssel kapcsolatos ügyintézés:sales@livil.eu Ha modellnek szeretnél jelentkezni: models@livilgirls.com Kellemes időtöltést kívánunk!

Livil - Online férfimagazin
Kategória:Szabadidő

Liza Kft: sós ropogtatni valók

A nap bármelyik szakában a legtöbbünk számára kellemes perceket ad egy kis ropogtatni való. Jól jön ha éhesek vagyunk pillanatnyi megoldásként, de akkor is amikor „csak még úgy ennék” valamit esetében. Cégünk több, mint húsz éve szolgálja ki a burgonya és kukoricapelyhek rajongóit, változatlanul kiváló minőséggel és többféle ízesítésben biztosítva az élvezetes ízeket. Kukoricapelyheink sós, sajtos és paprikás ízben kaphatóak. A burgonyapelyhek kész és előkészített formában is vevőink rendelkezésére állnak.

Liza Kft: sós ropogtatni valók
Kategória:Étel, Ital

lLakásfelújítás a legkisebbtől a le...

Lakásfelújítás a legkisebbtől a legnagyobbig. Ingyenes árajánlat. Minden, ami egy ház és lakáshoz kell Viacolor- térburkolat Panellakás felújítás Lakásfelújítás burkoló munka Kerítés építés Gipszkarton Kőműves munka Dryvitozás homlokzatjavítás Ajtó ablak csere

lLakásfelújítás a legkisebbtől a le...
Kategória:Építőipar

Logikai játékok

Folyamatosan frissülő online logikai játékok, nem csak gyerekeknek. Gyere és tornáztasd meg az agyadat az online sakk, mahjong, vagy sudoku játékainkkal. Mindezek mellett még rengeteg egyéb gondolkoztató játék vár rád.

Logikai játékok
Kategória:Játékok

Logikai játékok ingyen.

Komoly, valódi agytornára vágysz? Lépj be hozzánk, a Logikai Játékok weboldalra. Nálunk több mint 100 szabadon játszható freeware programmal mérheted le tudásod. Szuper memória- és amőbajátékokat is kínálunk, szóval nálunk az unalom kizárva!

Logikai játékok ingyen.
Kategória:Játékok

Logo92.hu

Ingatlanközvetítő értékbecslő tanfolyam. Olyan szakemberek képzése, akik képesek az ingatlanok hivatalos értékbecslésének elkészítésére, valamint ingatlan adásvétel és csere közvetítésére. Ellátják a lakások, házak, és telkek, bérlet és tulajdonos váltásának közvetítését, és teljesítik az ügyletek lebonyolításához szükséges dokumentációk, okiratok beszerzésével és előkészítésével összefüggő feladatokat.

Logo92.hu

lombikbébi program

A Róbert Klinika Európa egyik legfelkészültebb meddőségi központja. Hazánkban - véleményünk szerint - egyedi annak tükrében, hogy sok szakterületet összefoglalva dolgozik azért, hogy a régóta várt fogantatás minnél előbb bekövetkezzen. A korházunk létrehozásánál fő kritérium volt számunkra egy nemzetközi színvonalú csúcstechnológiával ellátott klinika megnyitása. Fontos volt számunkra egy családias berendezésű kényelmes korház létrehozása. A kezelések mellett fontosnak tartjuk a klinikánk pácienseinek tájékoztatását és lelki felkészítését is.

lombikbébi program
Kategória:Egészség

Lomtalanítás

Ašgy érzi, jó lenne rászánni magát egy nagyobb rendrakásra, csak attól fél, hogy utána annyi felesleges dolog halmozódik majd fel, melyekkel nem fog tudni mit kezdeni? Gondját mi könnyedén megoldjuk! Lomtalanítással foglalkozó cégünk számos olyan szolgáltatást nyújt, melyekkel megkönnyítheti az A–n számára a lakása, háza rendbetételét. Keresse fel honlapunkat és tájékozódjon szolgáltatásainkról!

Lomtalanítás
Kategória:Takarítás

Lomtalanítás Budapesten

Minden embernek az élete során folyamatosan egyre több tárgya, holmija gyűlik össze, amitől valamiért nem szeretne megválni. Viszont a rendelkezésre álló tárolásra használható tér egy lakásban - mint tudjuk - véges. különösen igaz lehet ez Budapesti, vagy nagyvárosi környezetben, ahol nincs hatalmas padlás vagy pince, mint a családi házakban. Ezért az összegyűlt holminknak előbb utóbb az lesz a sorsa, hogy nem tudjuk már hová tenni őket. Ilyenkor jön el az ideje a lomtalanításnak. Mi egy meglehetősen egyedi üzleti modellt találtunk ki a lomok elszállítására, úgy, hogy amit lehet nem dobunk a szeméttelepre, hanem megpróbáljuk azokat értékesíteni. Hisz attól, hogy már nincs szüksége rá a megrendelőnek, az még valaki másnak hasznos és értékes lehet. Ezért már a felméréskor megállapítjuk, mi az amit még tovább lehet értékesíteni és annak a várható bevételét levonjuk a lomtalanítás költségéből. Így akár ingyenes is lehet adott esetben a munka. Természetesen mi sem tudjuk minden esetben díjmentesen elszállítani a lomokat, de igyekszünk a lehető legjobb árat kikalkulálni Önnek. Kérjen díjtalan felmérést és árajánlatot weboldalunkon!

Lomtalanítás Budapesten

Londoni karrier

Londonban dolgozna? Angilában keres munkát? A Londonikarrier.hu konzultációs csomagja segít abban Önnek, hogy az elindulás a lehető legkönnyebb legyen. Nem szeretjük a kellemetlen meglepetéseket, ezért felkészülünk belőle. Sokan akik felelőtlenül döntenek a kiutazás mellett hosszú hónapokig nem találnak megfelelő munkát, vagy napokig keresnek szállást, és az utcán alszanak, mert úgy gondolták, hogy kint minden egyszerűen össze fog jönni nekik. Drasztikusabb esetben kénytelen hazajönni, ezzel egyben nagy veszteséget könyvelhetnek el maguknak. Ne induljon el segítség nélkül! Nálunk megkapja minden kérdésére a választ, hogy Ön sikerre vihesse külföldi munkavállalását. Segítünk számolni, tervezni a biztos jövő érdekében. Mielőtt döntene a kiutazás mellett nézze meg, hogy milyen minimálbérekkel is kell számolni az angol munkavállalást illetően.

Londoni karrier

Lótücsök avagy lótetű

Lótetű avagy lótücsök segítségével a horgászok kifoghatják álmaik legnagyobb harcsáját is. Mivel ez a fajta halcsali igen csak ingerli a harcsák érzékelő szerveit, ezáltal feltétlen rákapnak a horogra. Weboldalamon bemutatom a lótetűvel kapcsolatos dolgokat. cikkeket olvashat mindenféle történetről és nem utolsó sorban, kuttyogtató eladásával is foglalkozom. A kuttyogtatás rendkívül réi hagyomány a harcsa horgászat, pecázás történetében. Pecások figyelmébe ajánlom tehát a lótücsök vásárlását, ami elősegítheti élménydúsabbá teheti pecázási élményeiket. Látogasson el weboldalamra és rendeljen, fórumozzon, olvasson!

Lótücsök avagy lótetű

Lovas játékok

Online játékok tárháza található nálunk, ráadásul olyan ahol mindenki megtalálja amit szeret. Autós játékok és lányos játékok is vannak, így biztosan mindenkinek lesz olyan ami ízlésének megfelelő. Ezenkívül a logikai játékok kedvelői is jól járnak ha nálunk keresgélnek, de még a főzős játékok híveire is gondoltunk, meg persze mindenkire! Ha nem hiszed, akkor csak klikkelj ránk.

Lovas játékok
Kategória:Játékok

Lovas játékok ingyen minden korosztál...

Szeretnél izgalmas játékokat kipróbálni? Zombis, vámpíros, haloweenes, logikai, vicces, állatos, ritmusos vagy lovas játékok ingyen, egy oldalon csak nálunk! Lépj fel a www.online-jatekok.org oldalra és nézz szét a jobbnál jobb, letöltés és regisztrációmentes játékok között. A több mint 5000 online flash játék között mindenki megtalálja a neki megfelelőt, kortól és nemtől függetlenül is. Mindenkinek kellemes időtöltést kívánunk. Gyere és játsz nálunk, nem fogod megbánni, játékaink napi szinten frissülnek!

Lovas játékok ingyen minden korosztál...
Kategória:Játékok

Lovas játékok ingyen.

A Lovas játékok weboldal összegyűjtötte a neten elérhető legjobb délceg paripákkal foglalkozó szabadon terjeszthető programokat. A pónik, csődörök, musztángok mellett még gazdálkodós és vízicsikókkal foglalkozó játékokra is bukkanhatsz nálunk.

Lovas játékok ingyen.
Kategória:Játékok

Lovaspláza.hu webáruház

Minőségi lovas felszerelések széles választéka, a kiváló minőségű Horze termékek hivatalos magyarországi forgalmazójától. Lónak, lovasnak, istállóba, versenyzéshez - mindent megtalál egy helyen.

Lovaspláza.hu webáruház
Kategória:Webshop, Webbolt

Love.hu társkereső oldal - Találd meg...

Magányosan telnek napjaid? Vess ennek véget! Gyere és keresd meg a társad a love.hu társkereső oldalon, ahol napi szinten több százan találják meg párjukat. Gyere és próbáld ki a love.hu társkeresőt.

Love.hu társkereső oldal - Találd meg...
Oldal: 9 / 10

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5175 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2018-05-03 14:03:10

Új Oldalak

1. Mannavita bio aloe vera...    Egészség    
2. Ügyviteli, pénzügyi...    Oktatás, Tudomány    
3. Szépségipari...    Oktatás, Tudomány    
4. ...    Oktatás, Tudomány    
5. Művészeti,...    Oktatás, Tudomány    
6. videojatekbolt.hu    Játékok    
7. Mentődoboz Depo    Autó, Motor    
8. Szakfordítás    Szolgáltatás, Iroda    
9. Virtuarium e-könyv...    Könyv, Könyvesbolt    
10. Étvágycsökkentés...    Egészség    
11. Élénkítse fel...    Egészség    
12. Zen masszázs és...    Egészségügy    
13. Villanyszerelő Pest és...    Szolgáltatás, Iroda    
14. Autószerelő szerszámok    Autóalkatrész    
15. Fűtésszerelő Mester -...    Szolgáltatás    
16. Mikrohungária sport    Sport, Alakformálás    
17. Watchthis - Filmek    Fotó, Film    
18. Az epilepszia kezelése...    Egészség    
19. Krémbazár webáruház    Webshop, Webbolt    
20. Mannavita Stevia...    Egészség    
Minden új oldal...