Katalógus Idegen Nyelv

Idegen Nyelv

Idegen nyelvi oktatás, tanfolyam. Idegen nyelv oktatása.
Oldalak
Összesen 12 weboldal van ebben a kategóriában.

Céges nyelvoktatás Szigetszentmiklós,...

Nyelvoktatás, céges nyelvtanfolyam vállalatok részére Szigetszetmiklóson, a Csepel-szigeten, Budapest déli részén. Szakképzési hozzájárulás igénybe vehető. Nem csak a közkedvelt angol, német, olasz, francia, spanyol nyelveken, hanem különleges mint a török, japán, holland, eszperantó, horvát és orosz nyelveken is szervezünk általános mellett üzleti és szakmai nyelvtanfolyamot is. Céges nyelvtanfolyamok keretében kimegyünk az Önök cégéhez, elvégezzük a szükséges szintfelmérést és közösen megegyezünk a nyelvtanfolyam csoportokban és az egyes tanfolyamok tanmeneteiben. A céges nyelvtanfolyam során folyamatos visszajelzést adunk a csoportok fejlődéséről, az egyes diákok eredményeiről. A tanfolyam végeztével közösen kiértékeljük a munkát. Igény esetén ingyenes tanulástechnikai tanácsadással tudunk szolgálni a diákok részére, ez segít a nyelvtanulást beépíteni a mindennapokba.

Céges nyelvoktatás Szigetszentmiklós,...

Játékos angol nyelviskola gyerekeknek

Játék és angol tanítás egyszerre? Nálunk gyermeke játékos foglalkozások keretein belül szerezheti meg a nélkülözhetetlen alapokat az angol nyelvhez. Mátyásföldi nyelviskolánkban vállalunk angol tanítást 2-10 éves korig, s ha egyszer eljön hozzánk, akkor számíthat arra, hogy itt is mard!

Játékos angol nyelviskola gyerekeknek

Nyelviskola

IBC Nyelviskola – általános nyelvoktatás, céges nyelvoktatás anyanyelvi tanárokkal. Egyéni vagy csoportos nyelvi képzés, melynek célja az adott idegen nyelv alapvető kommunikációs formáinak, nyelvi fordulatainak elsajátítása szóban és írásban egyaránt.

Nyelviskola

www.diplant.hu

Idegennyelvű könyvesboltunkban nyelvkönyvek, szótárak érettségihez, nyelvvizsgákhoz nagy választékban. Oxford, Longman, Cambridge, Express Publication, M-M Publication, La spiga, Nemzeti Tankönyvkiadó, stb. kiadók könyvei sorakoznak polcainkon. Kedvezmények iskoláknak, pedagógusoknak, diákoknak! Újdonságaink: Stephanie Meyer: Twilight, New Headway Intermediate forth edition. Ajándékozzon könyvutalványt tőlünk! Szeretettel várjuk boltunkban is: 1086 Bp., Gyulai Pál u. 16.

www.diplant.hu

Nyelvmester Nyelviskola

Angol és német nyelvtanfolyam kezdőtől a nyelvvizsgáig. Tanfolyamok egyénileg és csoportban tanulni óhajtók és cégek részére egyaránt. Helyben nemzetközi nyelvvizsga lehetőség.Ha elfogadja segítségünket, sok időt spórol meg.

Nyelvmester Nyelviskola

Kobold Angol Nyelviskola

Családiasan közvetlen, hozzáértő angoloktatás kiscsoportokban vagy egyénileg Pest központjában. Speciális kurzusok, tanulóközpontú szemlélet. Folyamatosan induló csoportok, a tanulók igényeihez alkalmazkodó rugalmas időbeosztásban, kezdőtől a nyelvvizsgára felkészítő szinteken.

Kobold Angol Nyelviskola

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM

Ingyenes angol nyelvoktatás amerikai misszionáriusokkal az ország több (nagy)városában, heti rendszerességgel. Kezdő, középhaladó és haladó csoportok. Előzetes bejelentkezés nem szükséges.

INGYENES ANGOL NYELVTANFOLYAM

Kolumbus Nyelvi Utaztató Kft

Cégünk világszerte 100 helyszínre ajánl nyelvi utakat minden korosztály számára. Nyelvi kurzusokat szervezünk angol, német, francia, spanyol, olasz, portugál, kínai, japán, orosz és lengyel nyelvterületű országokba.

Kolumbus Nyelvi Utaztató Kft

Angol nyelviskola Érd központjában

Angol nyelviskolánk több éves tapasztalattal várja a tanulni vágyókat, akik szeretnék elsajátítani az angol nyelvet. Kiválóan felkészült tanárokkal várjuk a kedves látogatókat. Regisztrációs díj nincs és az első 2 óra alkalmával ingyenesen tapasztalhatja meg tanáraink felkészültségét. A tandíjak magánszemélyek részére két részletben is fizethetők. Készséggel állunk rendelkezésükre tanfolyamainkkal kapcsolatban akár telefonon is.

Angol nyelviskola Érd központjában

Angolul tanulni jó. Markó Péter nyelv...

Markó Péter angoltanár nyelvi műhelye. Hatékony angol magánórák Budapest belvárosában, barátságos hangulatban. Az oldalon olvashatsz arról, hogyan tanítok, és hogy mit mondtak rólam korábbi tanítványaim.

Angolul tanulni jó. Markó Péter nyelv...

Nyelvoktatás - Nyelviskolák-ingyenes a...

Ingyenes hirdetési lehetőség.Német,angol,orosz,olasz,szlovák,valamint magyar, mint idegen nyelv,nyelvoktatás,fordítás, tolmácsolás az ország összes megyéjében.

Nyelvoktatás - Nyelviskolák-ingyenes a...

Speciális angol tanár - speciális ang...

Speciális angoltanítás látványos beszédkészség-fejlesztéssel, minden vizsgára felkészítés, nyelvtanulási nehézségek hatékony kezelése. Ingyenes első angol óra és tudásszint felmérés.

Speciális angol tanár - speciális ang...

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...