Katalógus Fotózás, Videózás

Fotózás, Videózás

Minden olyan oldalak gyűjtőhelye, melyek fotózással, videózással foglalkoznak. Fotózás - Videózás.
Oldalak
Összesen 11 weboldal van ebben a kategóriában.

T&T Media

Szeretnénk figyelmébe ajánlani az T&T Média Stúdió weboldalát. 2008-ban kezdtük meg munkánkat először kizárólag az esküvőkön történő filmkészítéssel, de már vállaljuk más események videóra rögzítését is. Fő profilunk az esküvői videó készítése, de forgattunk már eljegyzésen, ballagáson valamint céges rendezvényen is, megőrizve ezzel a felejthetetlen, boldog pillanatokat. Folyamatosan fejlesztjük technikai hátternket, mellyel garantálni tudjuk a professzionális minőséget. Továbbá a szakma iránti szeretet, elhivatottság valamint a tapasztalat a garancia arra, hogy a megismételhetetlent oly módon tesszük maradandóvá, hogy az a megrendelőink megelégedését szolgálja.

T&T Media

Fényképszervíz

Ne dobja ki régi fényképeit, emlékeit. Minden képet meg lehet menteni digitális restaurálással. A régi fényképek romlását sajnos nem tudjuk megállítani, de digitalizálás után restaurálással, majd új papírkép készítésével annak tartalmát meg tudjuk őrizni. Találkoztam már olyan fotóval is,aminek voltak darabjai, amit csak kikövetkeztetni lehetett, hogy milyenek voltak a részletek. Ezért fontosnak tarom, hogy a kép tulajdonosától pontos információt kapjak a restaurálni kívánt fotóval kapcsolatban. Erre akkor van leginkább szükség,ha a kép nagyon hiányos, sérült. Nem árt tisztázni azt sem, hogy restaurálás után megmaradjon a fénykép eredeti barna ill. sárgás színtónusa, vagy teljesen fekete fehér képet szeretnénk. Természetesen van lehetőség a fotó színezésére is.

Fényképszervíz

Origophoto Esküvő fotózás

Béres Dávid esküvőfotós. Művészi beállítások, dokumentarista jellegű riportfotós stílusban fotózik. Mindig arra törekszem, hogy olyan képeket készítsek, amelyek láttán az embernek eláll a lélegzete, annyira romantikus és szívhez szóló. Az eddigi visszajelzések alapján ez az, ami kiemeli fotózási stílusomat az átlag fotósok táborából. A művészi hatás fokozásához Photoshoppot használok. Az analóg fotósokhoz hasonlóan, akik maguk hívatják elő a képeiket a sötétszobában, én is órákat ülök egy-egy képpel foglalkozva mindaddig, amíg nem érzem azt, hogy tökéletes lenne. Mindenki egyéniség, nem lehet sémákat ráhúzni különböző stílusú emberekre. Ezért szeretek az esemény előtt leülni a párral egy kávéra/teára beszélgetni, hogy megismerjem őket. Elsősorban a bizalom kiépítése a legfontosabb a pár és a fotós között, hiszen a jó beállítás rendkívüli mértékben függ a természetességtől is.

Origophoto Esküvő fotózás

Esküvői fotózás Miskolc

Egy esküvő megörökítése felelősségteljes dolog. Amennyiben rám bízzátok ezt a nemes feladatot, számíthattok rá, hogy egy könnyed hangulatú, minden szempontból igényeitek szerint felépített fotózás részesei lehettek és a végeredményben nem fogtok csalódni.

Esküvői fotózás Miskolc

Molnárfotó Stúdió

Stúdiónkat a XVIII. kerületben találod, ha nem szeretnél utazni vállalunk kiszállást. Feleségemmel 2006 óta készítünk különleges, egyedi hangulatú fényképeket, gyermekfotókat. Nekünk is van 2 gyermekünk így nem fogunk meglepődni, ha a te gyermeked eleven. Folyamatosan bővülő kellékekkel és díszletekkel fotózunk, így olyan egyedi hangulatú képeket készítünk a gyermekedről amelyeket otthoni körülmények között nem lehet.

Molnárfotó Stúdió

Bagyinszki Zoltán fotográfus

Népszerű de igényes ismeretterjesztés. A magyar kultúra benne kiemelten a magyar építőművészet bemutatása. Építőművészet, történelem, szórakozás, könyvek, fotós kirándulások.Városom Gyula a Magyar Kultúra Városa, a Hild- díjas város, a Legvirágosabb Magyar település szépségeit, architektúráját, hangulatát bemutatni a világnak. A történelmi- 1000 éves Magyarország településeinek bemutatása, fontosabb műemlékeink, építészeti értékeink, tájaink propagandája ugyan innen. Kiemelten fókuszálva a kastélyépítészet szépségeire a képek által.Történelmi Magyarország területén világörökségek folyamatos bemutatása.Elsősorban Magyarország polgárai - a határon túli Magyarok- a tengeren túli Magyar szervezetek- kiemelten a diákok fiatalok számára szerkesztem, szeretném elérhetővé tenni a honlapot.

Bagyinszki Zoltán fotográfus

Olcsó Fotó Nyíregyháza

Nyíregyháza területén vállaljuk rendezvények, esküvők, születésnapi, iskolai vagy céges összejövetelek fényképezését, de kérésre készítünk fotókat családjáról, gyermekeiről, üzletéről vagy akár házi kedvencéről is.

Olcsó Fotó Nyíregyháza

Esküvő fotózás

Gálik János esküvői fotós honlapja. János az esküvői fotóin megpróbálja egy esküvő hangulatát úgy visszaadni, hogy képein megjelenjenek az érzelmek, a meghittség és a szeretetet. Kerüli a sablonokat, eredeti, spontán, kifejező képekkel meséli el a nagy nap történetét. Próbafotózásra, panorámaképek készítésére is van lehetősége az ifjú párnak. János Békéscsabán él, de vállalja esküvők fotózását az egész országban. Bővebb információért, az esküvő fotózással kapcsolatos részletekért, illetve esküvői fotógalériák megtekintéséhez látogassa meg honlapját.

Esküvő fotózás

Profi Fotókönyv

Valódi Fotókönyv már 5.800 Ft-tól! Átláthatatlan adatfolyamként pihennek gépén fényképei? Mi segítünk Önnek élményei rendszerezésében! Szerkesztőprogramunk segítségével percek alatt albumba zárhatja felvételeit! Kiváló ajándék családtagjainak, ismerőseinek minden alkalomra! Esküvőre, ballagásra, születésnapra, névnapra vagy csak egy egyedülálló alkalom megörökítésére. Töltse le ingyenes szoftverünket, amellyel gyerekjáték összeállítani kedvenc fotóiból emlékei tárházát. Négyféle típusból választhat, a keménytáblás borítótól, a saját fényképeiből összeállított egyedi borítóig. Még akár egy saját naptárral is meglepheti szeretteit, amiben egész évben gyönyörködhet a család. Soha nem volt még ilyen egyszerű a fényképeit egy albumba rendezni. Csak leveszi a könyvespolcról és indulhat is a nosztalgiázás. Gyermekei, unokái körében felejthetetlen pillanatokat okozhat néhány szép emlék felidézése. Ne habozzon hát és lelje örömét fotókönyve elkészítésében, honlapunkon rengeteg hasznos tippet talál a programról. Mindenben állunk rendelkezésére, e-mailben is kérhet tanácsot, amelyet a Kapcsolat oldalon talál. Hozzáadhat és törölhet fényképeket, ahogy Önnek tetszik. Javasoljuk, hogy előre rendezze össze egy könyvtárba a használni kívánt képeket és ezt a mappát adja meg a Fotókönyv készítés első szakaszánál. Állítsa össze Fotókönyvét, majd küldje el nekünk interneten keresztül és mi garantáljuk, hogy 3 munkanapon belül a kezében tarthatja albumát!

Profi Fotókönyv

Ingyenfotózás - Modellfotózás

Nem tudod, merre indulj a modellszakmában? Vagy csak szeretnéd kipróbálni milyen, ha profi kép készül Rólad? Most itt egy csapat, aki vállalja annak a felelösségét, hogy Te csak akkor fizess, ha elégedett vagy!

Ingyenfotózás - Modellfotózás

Várak 3D, Középkori magyar várak té...

Az anaglif technika segítségével a fotográfiáimat sztereó fényképpé átalakítva, színszűrős szemüvegen keresztül, térben és talán egy kicsit időben is visszakerülünk újra a várudvarokba. Nevetve szédülünk amikor "újra" lenézünk a gyilokjáróról, és közösen nyúlunk a képernyő felé, mutatva a másiknak a sztereó fényképen kiemelkedő várfalakat. Azért hogy ne csak a családom láthassa a képeimet, folyamatosan bővülő weblapomra is feltöltöm őket, ahol minden látogató számára a fényképek egy kicsit megelevenednek, térhatásuk szinte tapinthatóvá válik. Élvezem, hogy a régebben készített fényképeimet visszanézve megint az élmény hatása alá kerülök, majdnem annyira, mint készítésük pillanatában. Aki eddig még nem találkozott térhatású fotókkal, első látásra beleszeret a látványba.

Várak 3D, Középkori magyar várak té...

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...