Katalógus Üzleti élet

Üzleti élet

úzleti célú oldalak adatbázisa. úzleti élet.
Oldalak
Összesen 20 weboldal van ebben a kategóriában.

Támogatások, pályázatok vállalkozásoknak

Új pályázatok, pályázati hírek, tanácsadás pályázatokhoz - Segítünk Önnek pályázati támogatások elnyerésében! Ha a pályázat összeállításában nincs tapasztalata, Önnek szakértőre van szüksége, aki segít eligazodni a támogatási és az azt kiegészítő forráslehetőségek között, és sikerre viszi projektjét a tervezéstől egészen a projekt zárásáig. Ebben lehet az Ön hozzáértő partnere, az InnoConsult Group Hungary Kft.

Támogatások, pályázatok vállalkozásoknak

pafi.hu Pályázat Figyelés

Pályázati megoldásra van szüksége? Nem talál erre megfelelő oldalt? Ne késlekedjen hát tovább, látogassa meg a pafi.hu Pályázat Figyelő oldalt. Itt minden pályázatot megtalál. Kellemes keresést!

pafi.hu Pályázat Figyelés

Új Széchenyi Terv

Minden egy helyen az Új Széchenyi Tervvel kapcsolatban. Számos az ÚSZT témájához kapcsolódó hírrel, aktuális illetve még tervezési szakaszban lévő pályázati kiírásokkal frissül nap mint nap az oldalunk.

Új Széchenyi Terv

Scinnet munka

Weboldalunkon szeretnénk Önnel megismertetni egy új, hazánkban most terjedő vásárlási lehetőséggel, mellyel költekezve gazdagodhat! Nem, nem elírás, igen költekezve gazdagodhat. Nem kell mást tennie, csupán tudatosan vásárolnia.

Scinnet munka

Vállalkozó Tanoda

Vállalkozó Tanoda- menedzserképzés, marketing tanácsadás, üzleti tanfolyamok "Gyakorlatias gazdasági, üzleti és marketing tanfolyamok (leendő) kis-és középvállalkozóknak!" Oktatás, üzleti-gazdasági tanfolyamok, felnőttoktatás, keresőoptimalizálás, internet marketing megoldások, valamint marketing és hr tanácsadás kezdő vállalkozóknak, és mindazoknak, akik vállalkozás indítását tervezik, vagy akár már évek óta aktív vállalkozók. Kedves (leendő) vállalkozó! Iskolánk azért jött létre, hogy vállalkozói tanfolyamaival, üzleteknek és cégeknek szervezett oktatással segítse a kis-és középvállalkozókat. Mindegy, hogy Ön már régóta egyéni vállalkozó, vagy még csak most tervezi vállalkozása indítását. Mi örömmel segítünk Önnek képzéseinkkel, illetve vállalkozására szabott marketing tanácsadásunkkal.

Vállalkozó Tanoda

Vezetési tanácsadás

Kisvállalkozások, vállalkozás, cégvezetés. Váljon profi cégvezetővé. Azonnal alkalmazható cégvezetői módszerek. Kisvállalkozóknak cégvezetéshez nélkülözhetetlen, gyakorlati útmutatók.

Vezetési tanácsadás

kötelező

Kötelező biztosítás megoldások oldala. Tudjon meg a kötelező biztosítás kötés módozatáról, és lehetséges díjairól úgy, hogy ezzel közel 40%-ot spórolhat. Online kalkulátor a sikeres, és kedvező díjakért. Legyen biztosítása mindenre kiterjedő.

kötelező

Workline.hu

Álás, munka, álláslehetőségek itthon és külföldön munka, munkalehetőségek, folyamatosan bővülő álláslehetőségek workline állásportál

Workline.hu

Online cégalapítás

Online cégalapítás. Cégalapítás a lehető legkevesebb idő alatt. Ön megadja a leendő cég adatait, vagy a meglévő cégének módosított adatait, és mi elvégezzük a szükséges eljárást.

Online cégalapítás

Alapítvány a vállalkozások fejleszt...

A SEED Alapítvány pénzügyi, jogi és széles körű üzletviteli tanácsadást nyújt a vállalkozást tervezőknek, illetve azoknak, akik már működtetik saját vállalkozásukat.

Alapítvány a vállalkozások fejleszt...

Vezető képzés

Egy munkakörnyezetben – „csapatbanâ€? – fontos, hogy tisztában legyünk beosztottjaink erősségeivel és hiányosságaival, hogy kihozhassuk csapatunkból a legjobbat, valamint a kollégák számára is hasznos a másik megismerése, hogy a legnagyobb hatásfokkal tudjanak közösen dolgozni. A VTIakadémia csapatépítő tréningjei (beltéri vagy szabadtéri változatban) tudatosítják a csapatmunka fontosságát, megismertetnek a csapatban való munka típusaival, segítik az aktív hozzájárulást, segítik a kollégák közti tolerancia és bizalom kialakulását. A multinacionális vállalati kultúra és a kis- és középvállalkozások terén egyaránt tapasztalt tréner állomány kreatív, gyakorlati és vidám tanfolyamok keretei közt minden bizonnyal összefésüli a csapatot!

Vezető képzés

Késedelemi kamat számítás gyorsan

úgyvédi felügyelettel kidolgozott, pontos késedelmi kamat kalkulátor. A késedelmi kamat kalkulátor a legfrissebb, MNB által közzétett adatokkal dolgozik. A késedelmi kamat számítás egyszerű, a késedelmi kamat számítás eredményét elküldheti adósának.

Késedelemi kamat számítás gyorsan

Cégalapítás Románia

Keleti szomszédunknál a hazai adóviszonyoknál sokkal barátságosabb adókörnyezet várja a vállalkozókat. Cégelapítás Romániában akár három nap alatt, könyvelését intézzük, teljes ügyintézés nálunk. A romániai cégalapítás elott ingyenes adótanácsadást biztosítunk

Cégalapítás Románia

Cégalapítás

Cégalapítás: információk, cégalapítás menete, cégalapítás költségei, cégalapítás feltételei, cégalapítás banki igazolás nélkül, cégalapítás 1 óra alatt, cégalapítás készpénz nélkül, elektronikus cégalapítás

Cégalapítás

Az online vállalkozás gyógyszertára Blog

Azt hiszem, hogy neked is mint mindenkinek van egy nagy álma a weboldalával, az online vállalkozásával kapcsolatban. Mégpedig az, hogy az oldal pénzt termeljen! Weboldal készítési, optimalizálási ötletek, online marketing tippek, kezdő online vállalkozóknak és kisvállalkozóknak.

Az online vállalkozás gyógyszertára Blog

Szlovák cégalapítás

Néhány érv amiért a szlovákiai cégalapítás mellett döntött már több mint 8000 (2006-os becsült adat) magyar érdekeltségű vállalkozás.

Szlovák cégalapítás

Cégalapítás Szlovákiában

Cégünk a OPTIMA Business s.r.o magánszemélyek tulajdonában álló gazdasági társaság, mely elsősorban szlovák cégalapítással, és az ehhez kapcsolódó ügyintézéssel, engedélyek beszerzésével foglalkozik. Szükség esetén bebiztosítjuk a székhelyet és vállaljuk a komplet könyvvitelt és a vele járó tanácsadást.

Cégalapítás Szlovákiában

Kupongyűjtemény

Minden csoda három napig tart? Csak rajtunk múlik! Egy weboldalon – hatalmas kedvezménnyel - megvásárolt kupon a vásárlóknak 100%-ig megéri. Na de a hirdető cégek is így gondolják, vagy ez a kuponmánia csak ideig-óráig képes kiszolgálni mindenki igényeit maradéktalanul?

Kupongyűjtemény

munka-allas.net

Az oldalon rengeteg állás portál állásajánlatait találja kategóriákba és régiókba rendezve.Minden állásajánlat a legfrisseb,mert közvetlenül töltődik be. Remélem segítséget nyújt majd ez az oldal mindenkinek abban,hogy sikeresen elhelyezkedjen.

munka-allas.net

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Egy új, sikeres vállalkozás indítását tervezi, amibe több millió forintot fektet be, amit természetesen nem akar elbukni néhány hónap múlva? Gondolt már arra, hogy leírja a terveit, mert úgy jobban átlátható? Nos, ezt hívják Üzleti Tervnek. De az is lehet, hogy egyik partnere, a bankja, vagy a pályázatírója kér Öntől üzleti tervet, amiben felvázolja a piacát, a termékeit, a gyártási folyamatot, a marketing és értékesítési tervét. Mindezt alátámasztva a meglévő pénzügyi és eszköz lehetőségekkel. Egy kisvállalkozás üzleti tervének elkészítéséhez részt vehet drága üzleti tréningeken, előadásokon, hívhat profi tanácsadót, vagy meglátogathatja a honlapunkat, ahol ingyen megtanulhatja, elsajátíthatja egy ütős üzleti terv elkészítésének a mikéntjét. Amennyiben mégis inkább egy megfizethető és profi tanácsadót választana, hívjon minket, és segítünk Önnek elkészíteni egy sikeres Üzleti Tervet!

Üzleti Terv készítés kisvállalkozóknak

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...