Katalógus Ügyvéd, Jogász

Ügyvéd, Jogász

úgyvédek, ügyvédi irodák, jogtanácsadással foglalkozó cégek, szolgáltatások, személyek. úgyvéd, jogász, jogtanácsos.
Oldalak
Összesen 10 weboldal van ebben a kategóriában.

Family Care Családi Jogvédelem avagy i...

Family Care Családi Jogvédelmi Biztosítás az élet minden területén biztos hátteret nyújt a jogi problémák gyors és költségkímélő megoldására! A Jogvédelem Európában már közel 100 éves múlttal rendelkezik. A hétköznapi emberek sem jogi sem anyagi háttérrel nem rendelkeznek ahhoz, hogy kiálljanak az igazukért. Erre nyújt megoldást a Family Care Családi Jogvédelmi Biztosítás. A szolgáltatás megoldást kínál a jogi és anyagi háttér kiegyenlítésére a jogi eljárás, bírósági pereskedés során. Szolgáltatási területeink: Kártérítési jogvédelem, Szerződéses jogvédelem, Büntető és szabálysértési jogvédelem, Ingatlan jogvédelem, Munkajogi jogvédelem, A–röklési jogvédelem, Tb Szociális jogvédelem, Gépjármű jogvédelem, Személyiségi jogvédelem, Felelősségbiztosítás. úgyfeleink részére kiváló ügyvédek látják el a jogi képviseletet. A jogi eljárások költségeit teljes egészében átvállaljuk.

Family Care Családi Jogvédelem avagy i...

Offshore

Offshore cégalapítás hallatán rögtön rosszra gondol? Hatalmas, illegálisan szerzett pénzösszegekre? Mindez az offshore negatív reklámja miatt lehetséges, mely jóval korábbról fakad. 2010-től azonban már nem érvényes az a megállapítás, miszerint az offshore cég pénze nem a tulajdonos pénze, így az offshore cégek a hazai jogszabályok szerint személyi jövedelemadó szempontból elkülönült jogalanyisággal nem rendelkeznek.

Offshore

Székhelyszolgálat Országosan

Bízza a Céghmesterre a székhelyszolgáltatás teendőit! A Céghmester székhelyszolgáltatás nyugalmat és biztonságot nyújt Önnek. Vigyázzon, hogy kire bízza magát a székhelyszolgáltatás piacon, szűrje ki a kóklereket! Cégünk a székhelyszolgáltatás esetleges hibáiért maximális felelősséget vállal. A Céghmester székhelyszolgáltatás már 7 budapesti irodában elérhető!

Székhelyszolgálat Országosan

Lupovici úgyvédi Iroda

A Lupovici úgyvédi Iroda a Budapesti úgyvédi Kamarában bejegyzett ügyvédi iroda. Az ügyvédi iroda kiemelt szolgáltatásai: jogi képviseletet ellátása polgári peres ügyekben, védelem ellátása büntető ügyekben, cégalapítás, cégmódosítás, adásvételi szerződés szerkesztése. A honlapon a szolgáltatással kapcsolatban részletes információk valamint díjjegyzék is megtalálható.

Lupovici úgyvédi Iroda

Dr. Sziklai János ügyvéd

Polgári jog, gazdasági jog, kereskedelmi jog - Szerződések készítése, ellenjegyzése. Ingatlan adás-vételi szerződések, ajándékozás, bérleti, és más nem nevesített szerződések. - Végrendeletek készítése, képviselet hagyatéki eljárásban, és hagyatéki perekben. - Jogi képviselet gazdasági és polgári perek esetében. Keresetek és fellebbezések készítése, képviselet a Legfelsőbb Bíróság előtt. Eseti jogi tanácsadás, jogi szakvélemények - Jogi tanácsadás rövid határidővel. Szerződések, okiratok véleményezése és írásos jogi szakvélemények készítése. Társasági jog, cégügyek - Egyszerűsített cégeljárás - Cégalapítás, cégek átalakítása, társasági szerződések és változásbejegyzések készítése és ellenjegyzése, képviselet a cégbíróság előtti eljárásban.

Dr. Sziklai János ügyvéd

dr.Radnóti Angéla

Teljeskörű jogi szolgáltatás polgári jogi, családjogi, gazdasági jogi, ingatlanjogi, társasági jogi és egyéb szakterületeken. A honlapon ingyenes online tanácskérési lehetőség.

dr.Radnóti Angéla

dr. Kerekes úgyvédi Iroda

úgyvédi irodánk Székesfehérvár központjában található. A dr. Kerekes úgyvédi Iroda - többek között - cégalapítással, módosítással, cégek képviseletével, illetve magánszemélyeket és cégeket érintő ingatlan adásvétel lebonyolításával, valamint a gazdasági életben előforduló szerződések elkészítésével, valamint peres ügyekkel foglalkozik. Az ügyvédi tevékenységet angol, orosz és német nyelven is ellátjuk, az elkészített okiratokat szükség szerint idegen nyelvre lefordítjuk és ügyfelünk rendelkezésére bocsátjuk. Elektronikus cégeljárás feltételeivel rendelkezünk.

dr. Kerekes úgyvédi Iroda

Marticsek Ügyvédi Iroda

Ha kétes, hogy jogos e a parkolási bírság vagy túl soknak véli...Járjunk utána együtt! Adjon esélyt magának mielőtt azonnal fizet. Válás: Ha régóta nyomasztja, talán igazságtalannak érzi, szeretne változtatni vagy tanácsot kérni? Gondoljuk át,találjunk megoldást! Kárrendezés, vagy biztosítás: Vitás ügyek a biztosítóval? Mindenki a másikat hibáztatja? Nézzük át együtt, hogy tényleg megkapja, ami jár Önnek! Szakterületeink: polgári jog, szerződések: gyámság, gondnokság,öröklési ügyek, családjog. Ingatlanjog: adásvételi szerződések. Munkajog; Céges és felszámolási ügyek; cégalapítás; végelszámolási ügyek, felszámolási ügyek;szellemi alkotások joga, európai uniós jog. Irodánkban, az ügyfelekkel zajló közös munka alapja a partnerség és a tisztelet. Ügyfeleink érdekeit képviseljük és ehhez valódi figyelmet biztosítunk, valamint mindenki számára érthető és egyértlemű kommunikációt. A legmagasabb szakmai szinvonalon szolgáljuk ki partnereinket. Reméljük Ön is megtisztel minket bizalmával.

Marticsek Ügyvédi Iroda

Szabadalom-Védjegy

Szabadalmaztatási szándék esetén forduljon hozzánk bizalommal! Segítünk a feltalálóknak levédeni márkát, formát, szlogent vagy bármit amely egyedi és új. Végigvezetjük ügyfeleinket ezen a sokszor rögös és nehezen kiismerhető úton, melynek végén levédjük a szabadalmat. Amennyiben úgy érzi, hogy úgy szellemi vagy materiális terméket szeretne levédeni, keressen minket bizalommal!

Szabadalom-Védjegy

Csődeljárás

A csődeljárás mit jelent? A felszámolás azonos a csődeljárással? Mik a csődeljárás legfőbb lépései? Mi a fizetési moratórium? Mi a csődeljárási egyezség jelentése? Mit ír a csődtörvény a sikertelen csődegyezségi kísérletről? Csőd alatt azon jogviszonyt értik, mely beáll, akkor amikor az adós vagyona nem elegendő összes tartozásainak fedezésére. Mi mindezekben segítünk önnek, nézze be csődeljárás weboldalunkra!

Csődeljárás

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5362 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2020-06-05 09:11:58

Új Oldalak

1. Ailiruk Szibériai Husky...    Háziállat tartás, Tenyésztés    
2. Bullet liner poliurea...    Javítás, Szervíz    
3. Fehérnemű - Anna Butik    Divat ruházat    
4. Webase - Weboldal...    Webshop, Webbolt    
5. Levegőfertőtlenítés...    Egészség    
6. Szállás Nyíregyháza...    Szálláshelyek    
7. Szivattyúvilág    Linkkatalógus    
8. Független...    Értékbecslés    
9. társasházkezelés,...    Ingatlanok    
10. Green gold Imune    Egészség    
11. Krill olaj kapszula    Egészség    
12. Méhpempő kúra    Egészség    
13. Mannavita    Egészség    
14. A mákolaj fogyasztása    Egészség    
15. Reg-Enor kúra    Egészség    
16. Mangosztán felnőtteknek    Egészség    
17. Az immunrendszer...    Egészség    
18. Természetes...    Egészség    
19. Alveo a Bioplus-on    Egészség    
20. Berkenye gyümölcslé...    Egészség    
Minden új oldal...