Katalógus Építőipar

Építőipar

Témák: építkezés, építőipari kivitelezés, mélyépítés magasépítés, építőipari gépek, építőipari cégek árokásás földmunka tégla építőanyag, beton betonozás bitumen, daruzás alapásás, kútfúrás terkövezés, építőipari tervezés, mérnöki iroda, tervezés, lakópark építés, építkezések, nehézgépek, építkezni.

Kategóriák
Oldalak
Összesen 86 weboldal van ebben a kategóriában.

Télikertek építése és terasz beép...

Általában a családi házakhoz már a tervezéskor hozzá álmodnak a leendő tulajdonosok egy tágas terasz gondolva arra, hogy a későbbiekben majd milyen jó lesz kiülni egy kávéra, meghitt családi ebédek színhelyéül szolgál majd és a baráti összejöveteleknek is ideális helyszínt, biztosít. A használat során aztán kiderül hogy nagyon huzatos, szeles időben használhatatlan, délben elolvad a napon az ember, ha kiül egy kávéra. Ebben az esetben remek megoldást nyújthat a terasz teljes vagy részleges beépítése, a megfelelő árnyékolással kombinálva. Az így nyert új hasznos lakótér a szigeteléstől függően akár egész évben használható is lehet. A terasz beépítéssel télikertet is varázsolhat otthonához. Növényei hálásak lesznek az extra fényért, amelyet aztán dús növekedéssel hálálnak majd meg.

Télikertek építése és terasz beép...

Fried Fürdőszoba Szalon

A Fried Fürdőszoba Szalon 4 szinten, mintegy 450 m2-en mutatja be főként fürdőszobai termékek garmadáját, s mindezt hozzáértő kollegákkal, családias, nyugodt környezetben, hogy Ön a legjobb döntést hozhassa meg, amikor lakást épít, vagy újít fel. Látványterv? Igen! Szaktanácsadás? Természetesen ! Akciók, engedmények? Mindíg akad ! Kedvezmények? Mennyiségi és/vagy fizetési kedvezmény is lehetséges ! Kiszállítás? Vállaljuk ! Felcipelés a 4. emeletre? Nem probléma ! Garancia? Mindenre ! Mi a trükk? Nincs trükk, csak egy jó-jó típúsú üzlet.

Fried Fürdőszoba Szalon

Euroland - Szalagfüggöny közvetlenül...

Cégünk az Euroland Kft. több mint húsz éve készít szalagfüggönyt és szalagfüggöny alkatrészeket. Nem csak a gyártást végzik, hanem forgalmazással is foglalkoznak, valamint fel is szerelik a vásárlóiknak a termékeket. Felszereléskor bemutatják, hogyan kell használni azokat és megismertetik vásárlóikat a vállalt garanciákkal, amelyek 24 hónap teljes körű és 5 év részleges garanciát takarnak. Az érdeklődők a céges honlapon textil és színmintákat tekinthetnek meg, így kiválaszthatják a megfelelőt és ízelítőt kaphatnak jelentősebb referenciáikból, melyek országszerte megtalálhatók.

Euroland - Szalagfüggöny közvetlenül...

SIKA és egyéb építőipari termékek

A svájci Sika nagyvállalat piacvezető az építőipar beszállítójaként. Kínálatunkban található betonadalékszer, tőmítőanyagok és ragasztók, hangcsillapító termékek. Magyarországi forgalmazóként a termékek mellé szakértői támogatást is adunk, így vásárlóink elkerülhetik termékeink helytelen alkalmazását. Építőipari termékeink között találhatóak: építési ragasztóanyagok, betonjavító anyagok, injektáló anyagok, szénszálas szerkezetmegerősítés, mélyépítési hézagtömítők, hézagtömítő anyagok, ragasztott burkolatok, ipari bevonatok, korrózióvédő bevonatok, padlóburkolatok, berendezések, beton/habarcs adalékszer, kiöntőhabarcsok és -betonok, MTC kent tetőszigetelés. Ipari ragasztástechnikai termék kategóriában megtalálhatóak Marine Hajóipari anyagok, Épületelemek anyagai.

SIKA és egyéb építőipari termékek

Golyóálló üveg

A golyóálló üveg széleit polír élcsiszolással is eltudjuk készíteni. Olyan golyóálló üveg nem létezik ami sérthetetlen, csak a filmekben. A golyóálló üvegek súlya nagy. A golyóálló üveg falakat úgy kell méretezni, hogy a helyszínen még lehetőleg emberi erővel mozgathatóak legyenek a táblák. A golyóálló üveget fokozott biztonsági üvegnek is nevezzük. A hajlított golyóálló üveget is készítünk. A golyóálló üveg hajlításához a hajlító sablont is elkészítjük. Az "A" kategóriás biztonsági üvegek. A golyóálló üveget olyan keretbe építsük be amely feketére van festve belül.

Golyóálló üveg

Bontás

Csapatunk összehangoltan, korszerű gépekkel, valamint kézi eszközökkel dolgozik és vállalja bármilyen típusú épület bontását! Régi családi ház vagy vasbeton épület, acélszerkezetű és más különleges építmények esetén is teljes körű szolgáltatást biztosítunk! Ennek keretében beszerezzük a szükséges engedélyeket, a bontás pontos tervét pedig építészmérnökkel készítettjük el megrendelőink számára. Hatékonyan és rövid határidővel vállaljuk a feladatokat a régi közművek eltávolításától kezdve a járda felszedéséig és a tereprendezésig. Bontási árak itt!

Bontás

Üveg előtető

Az előtetőn nincs hófogó akkor a tulajdonos kötelessége a havat letakarítani. Az üveg előtető legnagyobb ellensége a por. Az üveg előtetőről a port le kell takarítani. A pontmegfogásos üveg előtetőhöz gyári pontmegfogók állnak rendelkezésre. Az üveg előtetőhöz egyedi pontmegfogókat is készítünk. Előtehöz acél szerkezetet horganyozva használjunk. Az üveg előtető tartószerkezetét porszórtan kivitelezzük. Az üveg előtető üvegeinek csatlakozását UV álló szilikonnal tömítjük. Az üveg előtető üveg tartószerkezetének méretezésekor figyelembe kell venni az uralkodó széljárást.

Üveg előtető

Homlokzati állvány és állványrendszerek

A Layher Blitz acél és alumínium állvány egyedülállóan könnyű, de mégis stabil szerkezettel rendelkezik. A csavarmentes technológiának köszönhetően, a Blitz homlokzati állvány egyszerűen felépíthető és bontható. Napjainkban a biztonságos munkavégzés egyik fontos eszközévé vált a Layher homlokzati állvány. A Layher találékonysága túllép a kiváló termék fejlesztésén: Teljeskörűen és ügyfélorientáltan gondolkozunk. Ez segíti a partnereinket és hozzásegít minket a piacvezetéshez, valamint a Layher elfogadottságához világszerte.

Homlokzati állvány és állványrendszerek

Üvegfödém üvegpadló

Az üvegfödém üvegét mindig tartsuk tisztán. Az üvegfödém felületén a por és a homok balesetveszélyt okozhat. Az üvegfödém üvegei élcsiszoltak, ha nem keretben kivitelezzük. Az üvegfödém üvegei üveghíd kivitelezésénél, ha fügesztett akkor 1 x 1 m méteresnél nagyobb osztás nem javasolt. Az üvegfödém felső üvege edzett abban az esetben a felülete 3 szor karcállóbb. Az üvegfödém csúszás mentessé tehető. Az üvegfödém felső üvegére 640 fokon égetjük be a csúszásgátlót. Az üveg födémre kerülő bútor lábait lássuk el filccel. A vastag üvegfödém torzítja az átlátszóságot.

Üvegfödém üvegpadló

Burkolás Miskolcon

Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár! Minden, tág értelembe vett "burkolás" ami a padlóra, falakra, mennyezetre, lépcsőre, járdára, udvarra, stb., kerül, a mi feladatunk. A falak vakolásától, az aljzat betonozásától, aljzatkiegyenlítésétől, a csempézésen, járólapozáson keresztül, a festésig, tapétázásig, esetleg az udvar, illetve a kocsibeálló térkövezéséig.

Burkolás Miskolcon

Mészkő

A lakás szépítése rendszeres elfoglaltság, mely nem csak virágokat, kifestést, képeket, de a lakás burkolását is tartalmazza. Ehhez a burkoláshoz ajánljuk Önnek a mészkövet, mely természetes és az egyik leginkább időtálló megoldás. Használható külső és belső burkolásra egyaránt, de ugyanolyan jól mutat ablakpárkányként vagy konyhai pultként is. A budakalászi mészkőbánya nem csak ezeket a változatokat állítja elő Önnek, de egyedi igényeket is ki tudunk szolgálni saját feldolgozó üzemünk segítségével.

Mészkő

Hőszigetelés webáruház

Hőszigetelő rendszerek, szigetelő anyagok nagy választékban. Homlokzati polisztirol, garfitos, kőzetgyapot és lábazati xps rendszerek minden méretben. Műgyantás és szilikonos légáteresztő vakolatok színre keverve. Kül és beltérei falfestékek. Lábatazi gyöngyvakolatok, festékek, burkoló kövek. Folyamatos akciók. Házhozszállítás.

Hőszigetelés webáruház

Makita fúrókalapács

Több szakembernek elengedhetetlen feltétel egy nagyszerű szerszám, gép a munkája alkalmával. Ez akár lehet makita fúrókalapács vagy makita akkus gép is. Bármelyik eszközre igényt tart, a legjobb választás vállalkozásunk. Üzletünk ilyen gépek kereskedésével foglalkozik. Hívjon minket nyugodtan!

Makita fúrókalapács

Lapostető szigetelés és javítás gar...

A lapostetők gyakori problémája, hogy az elöregedett szigetelések miatt beáznak. Ezek javítását kiváló minőségű Rheinzink vagy Polyglass szigetelő lemezekkel végezzük el. Új lapostető szigetelést is vállaljuk természetesen. A lapostető szigetelés kapcsán felmerülő más egyéb tetőszinti munkákat is ránk bízhatja. A szigetelésre fordított összeg az energia megtakarítás révén igen hamar megtérül. Folyamatosan figyeljük a gyártástechnológiák fejlődését és mindig a legmodernebb, és leghatékonyabb megoldást találjuk meg az ön által megrendelt szigetelési feladatok kivitelezésére.

Lapostető szigetelés és javítás gar...

Tisza műanyag ablak.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, forgalmazás és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a szél és a hideg ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legmegfelelőbb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink megvásárolhatók bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve, házhoz szállítva. Látogasson el műanyag ablak weblapunkra, tudjon meg több információt műanyag ablak termékeinkről.

Tisza műanyag ablak.

lLakásfelújítás a legkisebbtől a le...

Lakásfelújítás a legkisebbtől a legnagyobbig. Ingyenes árajánlat. Minden, ami egy ház és lakáshoz kell Viacolor- térburkolat Panellakás felújítás Lakásfelújítás burkoló munka Kerítés építés Gipszkarton Kőműves munka Dryvitozás homlokzatjavítás Ajtó ablak csere

lLakásfelújítás a legkisebbtől a le...

Diplast Kft - Ajtó-Ablak centrum

Ha felújítás előtt áll, érdemes végiggondolni, hogy milyen nyílászáróra van szüksége? Esetleg szeretne hozzá redőnyt vagy más árnyékolót? Redőnyös ablakok esetén ha nem egyszerre sikerül megvásárolnunk, mindenképp készítsük elő a jövőbeni redőnyök helyét. Vagyis az ablakokat kérjük redőnyelőkészítéssel, ami annyit tesz hogy az ablak oldalára kerül egy minimum 25 mm-es toktoldó profil a redőnyautómata (amivel fel ill. le engedjük) elhelyezése miatt, valamint az ablak tetejére is kerülhet egy 80-100 mm-es toktoldó, de ez nem szükségszerű. Ha azonban motoros működtetésben gondolkodunk erre mind nincs szükség. Fontos szempont az ablakok hőszigetelő tulajdonsága valamint a szín kiválasztása is, hiszen ezek mind nagyban befolyásolják a ház szigetelési és esztétikai tulajdonságait. Látogasson el diósdi bemutatótermünkbe ahol szakértő kollégáink segítségével minden kérdésére választ kaphat, vagy látogasson el a www.ajtoablakcentrum.com weboldalra ahol megismerkedhet termékeinkkel, árainkkal. Várjuk szeretettel!

Diplast Kft - Ajtó-Ablak centrum

Műanyag ablak jó áron.

Cégünk fő profilja a műanyag ablak, nyílászárók, kereskedelem és beépítés, legjobb árakon. A műanyag ablak legfőbb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve és házhoz szállítva. Jöjjön el műanyag ablak honlapunkra, ahol talál még több információt műanyag ablak termékeinkről.

Műanyag ablak jó áron.

Szendvicspanel

Szendvicspanel gyártása, lemez termékek, acélszerkezetek közvetlen a gyárból. A legjobb anyagokból, minősítéssel rendelkező szendvicspanelek szuper áron. A Cellspan egyik fő terméke a szendvicspanel. Nézzen el weblapunkra az aktuális árakért, akciókért, egyéb információkért , szendvicspanel minőségi mutatókért. A szendvicspanel strapabíró szerkezete és jó stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Éljen vele...

Szendvicspanel

BB-ablak Kft

Legfőbb termékünk a műanyag ablakok, kereskedelem és cseréje, kiváló árakon. A műanyag ablak legfőbb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a szél és a hideg ellen. Az örökös kérdés mindig az, hogy a műanyag ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a jelen legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Termékeink átvehetők kereskedésünk valamelyikében esetleg beépítve és házhoz szállítva.

BB-ablak Kft

Tekintse át a transzportbeton árakat

Amennyiben építkezést kezdene és a budapesti mixerbeton árakról próbál többet megtudni, az oldalon ezt most megteheti! A beton árak több tényező miatt is változóak lehetnek. Ilyen pl. a képlékenység, a vízzáróság és végül a köbméter. A mixerbeton árakhoz hozzájön még a kiszállítás díja és így számolják ki a végösszeget. A kapcsolat gombra klikkelve megtalálja a cég kapcsolatfelvételi adatait, ami segítséget jelent az ajánlatkérésben és a kiszállítás lebeszélésében. Tegyen egy látogatást a weboldalra és tekintse át a transzportbeton árakhoz készített listát!

Tekintse át a transzportbeton árakat

Szekcionált lakossági garázsajtó meg...

Cégünk elsősorban lakossági garázskapuk forgalmazásával és beépítésével foglalkozik, de igény esetén ipari kapukat is vállalunk. Az Ön házának stílusához és méreteihez tökéletesen alkalmazkodva teljesen egyedi méretű és a RAL színskála alapján kiválasztott egyedi színű kapu legyártását is meg tudjuk oldani. A szekcionált kapuk simított vagy már bevakolt falsíkra kerülnek felhelyezésre. Amennyiben nem áll a rendelkezésre megfelelő szélességű alap a kapu biztonságos beépítéséhez, egy keret segítségével tesszük arra alkalmassá. A panelek lehetnek széles bordás, kazettás vagy keskeny bordás mintázatúak, a nagyon gyakran választott fehér szín mellett igen kedveltek a fa utánzatú aranytölgy, dió vagy mahagóni színű garázskapuk.

Szekcionált lakossági garázsajtó meg...

Lefolyó duguláselhárítás..06709409292

Lefolyó duguláselhárítás Budapesten és annak környékén,géppel bontás nélkül hétvégén és ünnepnapokon is. Nincs kiszállási díj,sem más egyéb rejtett költségek,az árak fixek és kiszámíthatóak. Bármikor hívhat,akár éjjel is és egy órán belül megérkezem. Mindenféle dugulást vállalok legyen az bármilyen kicsi mert tudom, hogy önnek ez fontos.(295) Megfelelő tapasztalattal és rutinnal,speciális szerszámokkal és gépekkel rendelkezem. Munkám során vigyázok értékeire és figyelembe veszem kéréseit, rugalmas hozzáállásom lehetővé tesz olyan megoldásokat amit más nagy vállalatokkal nem tudna megoldani.(519) Vállalom kádak,zuhanytálcák,szifonok,mosdók,mosógatók,wc-k és más egyéb berendezési tárgyak duguláselhárítását, valamint udvari vezetékek tisztító aknák duguláselhárítását. Tel:06709409292

Lefolyó duguláselhárítás..06709409292

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

A tető szigetelésre több okból is szükség van. Egyrészt a csapadéktól kell megóvni az ingatlant, másrészt a megfelelő hőmérséklet biztosítása miatt is. Fontos, hogy hozzáértő, profi céget bízzunk mega feladattal, mert egy rossz szigetelés igencsak rövid életűnek bizonyulhat, és ez beázáshoz vezethet, ami több kár, mint amennyit a jó tetőszigetelésbe fektetne. Ha szeretne többet megtudni a tető szigetelésről, akkor látogasson el a cégünk Az Aba 2000 Kft. weboldalára.

tetőszigetelés - Aba 2000 Kft.

www.gil-trade.hu

Jól jön egy új ablak, amikor eljön a korszerűsítés ideje. Üzletünk kizárólag a legjobb áru forgalmazásával foglalkozik, amihez még hozzá jön a megrendelő akármilyen jellegű kérésének teljes körű megvalósítása. Abban az esetben, ha Önnek is kedvére vannak ezen irányelvek, kattintson weboldalunkra.

www.gil-trade.hu
Oldal: 3 / 4

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5264 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2019-02-20 12:49:02

Új Oldalak

1. Fűtésszámla...    Építőipari    
2. Költöztetés...    Logisztika, Szállítás    
3. Dildo, a nők egyik...    Webshop, Webbolt    
4. Saffort bútor széf    Bútor, Lakberendezés    
5. Saffort    Speciális Katalógusok    
6. SEO szakember    Internet, Web    
7. Heilemann Öltönyház    Divat ruházat    
8. Hőszigetelési...    Építőipari    
9. olab.hu    Weboldal, Webmarketing    
10. Induljon a...    Építőipar    
11. Végtelen Energia -...    Építők, Épületgépészet    
12. Ünnepi barkácstippek a...    Építőipar    
13. Praktikus téli...    Építőipar    
14. Praktikus téli...    Építőipar    
15. FertőzéStop.com    Egészség    
16. Bio Goji Bogyó...    Egészség    
17. Az aerobik hatásai az...    Egészség    
18. Real Health Manuka    Egészség    
19. Ünnepi barkácstippek a...    Építőipar    
20. Tárhely.eu - tárhely...    Számítógép, Informatika    
Minden új oldal...