Katalógus Építőipar

Építőipar

Témák: építkezés, építőipari kivitelezés, mélyépítés magasépítés, építőipari gépek, építőipari cégek árokásás földmunka tégla építőanyag, beton betonozás bitumen, daruzás alapásás, kútfúrás terkövezés, építőipari tervezés, mérnöki iroda, tervezés, lakópark építés, építkezések, nehézgépek, építkezni.

Kategóriák
Oldalak
Összesen 86 weboldal van ebben a kategóriában.

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

Cserepeslemez gyártása, lemez termékek, acélszerkezetek egyenesen a gyártótól. A legjobb alapanyagokból, tanúsítvánnyal rendelkező cserepeslemezek kiváló áron. A cégünk egyik fő terméke a cserepeslemez. Nézzen el weboldalunkra az akciós árakért, akciókért, további információkért , cserepeslemez minőségi mutatókért. A cserepeslemez erős szerkezete és kiváló stabilitása miatt nagyon közkedvelt. Éljen vele...

A cserepeslemez termékeink kiváló ár...

Villanyszerelés felsőfokon

Elromlott a tűzhelye, bojlere vagy más villanyszerelési problémája van, amit nem tud megoldani? Keressen minket bátran elérhetőségeinken. Cégünk évek óta áll a magánszemélyek szolgálatában. Fontos számunkra a minőség és persze mellette az elérhető árak is. Egyedi igényeit is meg tudjuk valósítani, számunkra nem akadály az elérhetetlen. Honlapunkon nézzen körbe referencia munkáink között, vagy érdeklődjön telefonon. De ha esetleg sürgős problémája van, akkor is keressen bátran, mert éjjel nappal házhoz megyünk sürgősségi kiszállással.

Villanyszerelés felsőfokon

Akadálymentesítés

Rehabilitációs szakértőként segítem az akadálymentesítés megvalósításában a közintézményeket, építészeket, önkormányzatokat. Ma már minden építés, felújítás során kötelező az akadálymentesítés, melyhez Környezettervező rehabilitációs szakértő alkalmazása szükséges. Több éves tapasztalattal rendelkezem akadálymentesítési pályázatok területén. Rehabilitációs szakértés mellett vállalom az akadálymentesítési pályázat megírását és lebonyolítását is. Gyorsan, rugalmasan dolgozom az ország bármely részén.

Akadálymentesítés

Hatszögletű filagória, pavilon

Üdvözöllek titeket. Örülök, hogy a lapomra tévedtetek, és megnézitek a hatszögletű filagória, pavilon című lapomat. Ez már a második ilyen típusú filagóriám, amit készítettem. Nem vagyok asztalos, csak szeretek a fával dolgozni, szeretem a fenyőfa illatát. Mindig, amikor ilyen típusú filagóriát készítek, arra gondolok, (legalábbis bízom benne), hogy én már rég nem leszek, de, ezek a filagóriák még állni fognak, és örömmel ülnek majd alá, elfogyasztani valamilyen ételt, vagy akár, megpihenni, csak úgy spontán, a kerti munka után. Egy ilyen filagória sokba kerül, (kinek, hogy) de aki ráadja a fejét, egy ilyen pavilonra, az nem egy-két évig fogja használni, ha vigyáz rá, és kezeli, évtizedekig öröme telik benne. De, készítek én sok mindent, feljavítok szekereket, amelyekből díszszekér, virágtartó szekér lesz, ami szintén szép dísze, egy rendezett udvarnak.

Hatszögletű filagória, pavilon

Tudományos napkollektor, napelem felsze...

Tiszta, megújuló energia. Nem kerül pénzbe, mégis rengeteg pénzt spórolhatunk vele. Igen, ez a napfény! Spóroljon áramot, spóroljon gázt! Csökkentse számláit, amíg nem késő! Termeljen napenergiát, alakítsa árammá, melegvizzé. A egjobb, folyamatosan megújuló energiaforrás. Az Asmart Kft. emberei pedig segítenek a legjobb napkollektor és napelem termékeket kiválasztani, szakszerűen elhelyezni és felszerelni! Ne kínlódjon többet a magas villanyszámlákkal! Az Asmart Kft. weboldalán rengetegféle csomagból válogathat, igényeinek és költségvetésének megfelelően! A legjobb napkollektor és napelem ajánlatok a gyártótól.

Tudományos napkollektor, napelem felsze...

napelem rendszer

A napelem ár témája érdekli? Cégünk honlapján garantáltan megtalálja az adatokat! Ugyanis mi ebben témában mozgunk. Többeknek a legfontosabb, hogy alacsony áron juthasson hozzá az árucikkhez, viszont ezt még ki lehet bővíteni, ugyanis az árusítás csupán az egyik tevékenységünk, foglalkozunk még a megvásárolt áruk beépítésével is!

napelem rendszer

Szigetelés

Megrendelőink számára a legfontosabb, hogy megfelelő technológiával és kitűnő minőségű alapanyagokból készüljön a szigetelés. Ha minket választ, garantáltan teljesülni fog mind a kettő kitétel. Tökéletesen kivitelezett szigetelés, hibátlan alapanyagokból. A tökéletesség nemcsak az egészségére és háza állapotára lesz kedvező hatással, hanem a fűtésszámlát is pozitív irányba fogja befolyásolni. Vegye fel velünk a kapcsolatot akár interneten keresztül is. Kérje szakembereink tanácsait és állapotfelmérésünket.

Szigetelés

Mángorolt zártszelvény, laposvas, né...

Cégünk legfőbb profilja zártszelvény, lapos-, illetve négyzetvas mángorlása, de rendelhet tőlünk bármilyen kovácsoltvas szálanyagból készült terméket is. Mi végezzük el a mángorlás folyamatát, mi gyártjuk le az elemeket, ebből következően a legalacsonyabb árakkal találkozhat nálunk. Bármilyen különleges igénnyel fordulhat hozzánk bizalommal. Több mint két évtizednyi tapasztalattal rendelkezünk. Felhasználjuk a kovácsolás több ezer éves múltra visszatekintő mesterségének minden fortélyát, de alkalmazzuk a modern kor összes vívmányát is természetszerűleg. Műhelyünket Diósdon találhatja meg, de persze bárhonnan kereshet minket.

Mángorolt zártszelvény, laposvas, né...

beltéri ajtók

Ajtók, nyílászárók. Debrecenben, egyedi méretben! Amiket készítünk: laminált beltéri ajtó, hangszigetelt beltéri ajtó, üveg ajtó, MDF beltéri ajtó, festett ajtó, röntgen ajtó. Nézzen be hozzánk és válogasson nagy választékunk közzül, vagy látogasson el weblapunkra, további ajtó termékeinkért, információért. Több éves tapasztalat ajtó és beltéri ajtók terén.

beltéri ajtók

Kovácsoltvas kerítések, korlátok ké...

Budapesten és Pest Megyében vállaljuk kiváló minőségű kovácsoltvas kapuk, kerítések, kovácsoltvas korlátok,egyéb vas kerítések, biztonsági rácsok, egyéb lakatos munkák a tervezéstől a teljeskörű kivitelezésig, kedvező árakon. Honlapunk minta kerítések, korlátok árakkal, méretekkel szerepelnek. De rajtuk kívül bármilyen más, egyedi elképzelés megvalósítását vállaljuk. Nyíló- és tolókapuk automatizálásával is foglalkozunk (Nice, BFT, Beninca, Telcoma motorok forgalmazása és szerelése).

Kovácsoltvas kerítések, korlátok ké...

Műanyag ablak, ablakcsere.

Legfőbb termékünk a műanyag ablak, nyílászárók, forgalmazás és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg és a szél ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legjobb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a századunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink megvásárolhatók bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve, házhoz szállítva. Jöjjön el műanyag ablak weboldalunkra, szerezzen információt műanyag ablak ablakcseréről.

Műanyag ablak, ablakcsere.

Kondenzációs gázkazán elérhető áron!

A gázkazánok közül energiamegtakarítás szempontjából a kondenzációs gázkazán a legmegfelelőbb, mert az elégetett gázból akár több mint 10% hőenergiát is vissza lehet nyerni. Ez azért lehetséges, mert a kondenzációs gázkazán a működéséhez kondenzálja a fűtővizet, így abból kevesebb jut a levegőbe. Azon kívül, hogy praktikus és energiatakarékos, még környezetbarát is, és bár Magyarországon még nem olyan elterjedt, ám ezek jegyében a kondenzációs gázkazán mégis egyre több középületben és háztartásban fog megjelenni.

Kondenzációs gázkazán elérhető áron!

ablak

Legfőbb termékünk az ablak, értékesítés és beépítés, kiváló árakon. A műanyag ablak tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a szél és a hideg ellen. Az örök kérdés mindig az, hogy az ablak legmegbízhatóbb anyaga a hagyományos fa, a nem rozsdásodó alumínium, vagy a korunk legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink átvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve, házhozszállítva. Nézzen el műanyag ablak weboldalunkra, tudjon meg több anyagot ablak termékeinkről.

ablak

Mély- és magasépítés, gépi és ké...

A Platina Bau Zrt. a közel 20 éves tevékenysége során a dél-dunántúli régió meghatározó építőipari vállalkozásává fejlődött. Eddigi eredményeinket a folyamatos fejlesztéseinknek, a minőség iránti elkötelezettségünknek köszönhetjük. Mélyépítés és magasépítés területén elnyert kivitelezési megbízásainkat magas szakmai színvonalon, kiváló minőségű gépekkel, megrendelőink megelégedésére végezzük. Tevékenységünk fő területei: mélyépítési és magasépítési létesítmények kivitelezése, útépítés, térburkolás, közmű építés, közművek kivitelezése, vízellátó rendszerek, vízvezetékek építése, elvezető árok építése, szénhidrogén szállító-, gázelosztó és gázvezetékek építése, szennyvízelvezető rendszerek, műtárgyak építése, szerelése, szennyvízvezetékek, vízelvezető árkok és csapadék csatornák építése, kézi földmunka, gépi földmunka, régészeti feltárás.

Mély- és magasépítés, gépi és ké...

Műanyag ablakok - SASSZ Kft.

Otthonunk kialakítása során kulcsfontosságú kérdés, hogy milyen nyílászárókat is szeretnénk. Műanyag vagy fa? Milyen hőszigetelési paraméterekkel bírjanak? Színek? Mind-mind fontos kérdés, hiszen az ajtók és ablakok alapvetően befolyásolják egy lakás szigetelési és esztétikai jellegét. A SASSZ kft. kínálatában kiváló műanyag ablakok és más-más nyílászárók közül választhatja ki az Ön igényeinek leginkább megfelelőt. Műanyag ablak szakáruházaink az ország számos pontján megtalálhatóak (Miskolc, Kisvárda, Mátészalka és Budapest). Honlapunkra ellátogatva elérhetik online webáruházunkat is. Várjuk szeretettel!

Műanyag ablakok - SASSZ Kft.

Műanyag ablak profiktól!

Legfőbb termékünk a műanyag ablak, nyílászárók, kereskedelem és beépítés, nagyszerű árakon. A műanyag ablak legjobb tulajdonsága a megbízható zajvédelem, szigetelés a hideg, szél ellen. Az állandó kérdés mindig az, hogy az ablak legmegbízhatóbb anyaga a hagyományos fa, a rozsdamentes alumínium, vagy a jelen legmodernebb anyaga, a műanyag ablak. Műanyag ablak termékeink megvehetők bemutatótermünk valamelyikében vagy beépítve, házhoz szállítva. Látogasson el műanyag ablak weboldalunkra, szerezzen információt műanyag ablak nyílászáróinkról.

Műanyag ablak profiktól!

Burkolás Miskolc

Ha Önnek megbízható, precíz, minőségi munkát végző, elérhető áron dolgozó szakemberekre van szüksége a külső-belső, hideg-meleg burkolási munkák elvégzéséhez, vagy akár a lakás-ház felújításhoz, jó helyen jár! Minden, tág értelembe vett "burkolás" ami a padlóra, falakra, mennyezetre, lépcsőre, járdára, udvarra, stb., kerül, a mi feladatunk. A falak vakolásától, az aljzat betonozásától, aljzatkiegyenlítésétől, a csempézésen, járólapozáson keresztül, a festésig, tapétázásig, esetleg az udvar, illetve a kocsi beálló térkövezéséig. Fix árlistánk nincs, mivel az eltérő feltételek, igények, anyagok ezt nem is teszik lehetővé. A helyszíni alapos felmérés után tudunk árajánlatot tenni egy összegben.

Burkolás Miskolc

Minőségi aszfaltkeverékek HE-DO Kft.

A HE-DO Kft. fő tevékenységi köre az útépítés, ezt egészíti ki aszfaltkeverékek készítésével, aszfaltbedolgozással, betonkészítéssel és betonbedolgozással. Állami közutak, sztrádák, magánutak, önkormányzat gondozásában lévő utak, gyalogosok számára létrehozott járdák, kerékpárutak kivitelezésében vettek és vesznek részt. Ahhoz, hogy a végeredmény mindenki megelégedésére szolgáljon és a szabványrendszereknek is megfeleljen, minőségi gépparkra van szükség. A cég mindezt birtokolja, így zökkenőmentesen, magas színvonalon képes teljesíteni a rábízott munkát.

Minőségi aszfaltkeverékek HE-DO Kft.

Imodifa beltéri ajtók

Vállalkozásunknál nagyon nagy a felhozatal a beltéri ajtók kategóriájában. Valószínűleg az összes érdeklődő a neki leginkább megfelelő terméket kívánja megrendelni. Rengeteg esetben sajátos elképzelések látnak napvilágot. Magától értetődően vállalkozásunk az exkluzív beltéri ajtók terén is a vevők rendelkezésére áll. Oldalunkat megnézve az összes információról tájékozódhat!

Imodifa beltéri ajtók

Homlokzati hőszigetelés

Ma már szinte természetesnek számít, hogy egy ház építésekor gondoskodnak a megfelelő homlokzati hőszigetelésről is. A régi épületeknél azonban gyakran csak a belső szigetelésre fordítanak gondot vagy rosszabb esetben egyáltalán nem oldják meg az épület hővédelmét. A homlokzati szigetelés több szempontból is fontos. Egyrészt sok energiát takaríthatunk meg vele, hiszen kevesebbet kell fűtenünk ahhoz, hogy elérjük a kívánt belső hőmérsékletet, másrészt az épület állapotát is óvhatjuk a külső szigeteléssel, mely közvetlenül védi a falakat. Ha a homlokzati hőszigetelés mellett a padlás és a tetőtér szigetelését is kiépítjük, minimálisra csökkenthetjük az épület hőveszteségét.

Homlokzati hőszigetelés

Energetikai tanúsítás

A ComfortConsulting Kft. tevékenységei az építőiparban nyújtanak megoldást többek között energiatanúsítvány és energiaaudit elkészítésére, valamint megvalósíthatósági tanulmány készítésére. Az energiatanúsítvány magában foglalja az energiafogyasztók pontos azonosítását, az aktuális állapot felmérését, az energetikai osztályokba történő besorolást, az energia megtakarításra fókuszáló lehetőségek ajánlását, valamint az energiatanúsítvány előállítását és átnyújtását az ingatlantulajdonos vagy a képviselő számára.

Energetikai tanúsítás

Kéménybolt.eu

Miért érdemes nálunk kéményt vásárolni? Mert a Kéménybolt.eu kéményáruház tulajdonosa a Velünk Kft. amely több mint 20 éve tölt be meghatározó szerepet az építőiparban. Mert nálunk a legkedvezőbb áron vásárolhatja meg kéményét. Mert mérnök szakembereink ingyenes szaktanácsadással segítik Önt a megfelelő kéményválasztásban. Mert nálunk 9 pontos garancia biztosítja vásárlóinkat, hogy minden a legnagyobb biztonságban és minőségben történjen a vásárlás közben és után.

Kéménybolt.eu

Parnerplast télikert gyártás

Télikertgyártással, beépítéssel erkélyek és teraszok beépítésével foglalkozunk. Télikertjeink a legjobb minőségű, német alapanyagokból készülnek. A fából készült télikertek igen esztétikusak, de nagyon sok és költséges karbantartást igényelnek. Javasoljuk, hogy tekintse meg időtálló és minimális karbantartást igénylő műanyag ls alumínium vagy ezek kombinációjából készült télikert referenciáinkat. Télikertépítést, télikert árnyékolás többféle módon szolár üveg, reluxa vagy redőny, mobil télikert kialakítását, teraszépítést, erkély lezárást, lépcsőfeljáró bezárást, előtető készítést is vállalunk. Otthona értékes lakóteret nyer a beépített terasza vagy télikertje által és az ingatlan piacon is értékesebbé, válik.

Parnerplast télikert gyártás

Üvegkorlát készítés

Az üvegkorlát készítéséhez használhatunk float üveget, parsol float üveget, vagy katedrál üveget. Az üvegkorláthoz használt üveg kétrétegű és ragasztott kell, legyen. Az üvegkorlát lehet oszlopos tartószerkezettel, vagy öntartó kivitellel ami lehet alsó sínes üvegkorlát, vagy pontmegfogásos üvegkorlát. A pontmegfogásos üvegkorláthoz edzett ragasztott üveget használunk, hogy bírja a rá nehezedő erőhatásokat. Az üvegkorlát üvegeinek a széle élcsiszolt, hogy ne okozzon sérülést. Az üvegkorlát sarkait érdemes lekerekíteni, vagy letörni. Az üvegkorláthoz fa, vagy rozsdamentes acél kapaszkodót használhatunk.

Üvegkorlát készítés

Free Energy Team Kft.

Vállalkozásunk foglalkozása a napelem rendszerek köré épül. Beszélhetünk a napelem kereskedésről is, vagy éppen azok felszereléséről. A napelem egy olyan eszköz, amely rendkívül nagy sikernek örvend, nem csak hazánk területein, hanem a határon túl szinte bárhol. Weblapunkon több információt olvashat, valamint megnézhetők termékeink.

Free Energy Team Kft.
Oldal: 2 / 4

Ajánlott

Friss méhpempő

A méhpempő jótékony hatásai és méhpempő vásárlás.

Mate tea

Kiegyensúlyozott délutánok maté tea segítségével. Jobb kedv és még több energia az Argentínában termesztett maté tea segítségével.

Zárcsere

Biztonságos és gyors zárcserét végrehajtó csapat Budapesten, Zárcsere a nap 24 órájában bármelyik kerületben nagy tapasztalattal bíró zárszerelő mestertől.

Spirulina

A spirulina alga feltáplálja a szervezetet: Naturland spirulina alga tabletta a Mannavitától. Ne hagyd hogy alacsony legyen a tápanyagok mértéke a szervezetedben.

Tiszta Méhpempő

Töltődjön fel friss méhpempő kúra hatására, a Mannavita tiszta méhpempővel. Jobb agyi funkciók és vérkeringés, nagyobb erőnlét és jobb stressztűrő képesség méhpempővel.

Sittszállítás Budapesten

Sittszállítás Konténerekkel egész Budapest területén, több mint 10 éves tapasztalattal, többféle konténerrel.


Sokak által kedveltek!

Matuzalem

A Matuzsálem hatékony szabadgyök-ellenes termék, Matuzalem információk és rendelés gyors kiszállítással .

Goji Berry

A farkasbogyó az egyik legjobb betegséget megelőző szuperfood, a goji bogyó segít a gyógyulásban.

Chlorella mikroalga

A chlorella segíti a testet a méreganyagoktól való megszabaduláshoz: chlorella tabletta shop.

Konténer

Szabaduljon meg a feleslegess építési hulladéktól: konténeres építési törmelék elszállítás egész évben 0-24 órában, saját hulladék szelektáló udvarral.

A katalógusban 5264 weboldal és 353 kategória szerepel. Regisztráld be oldalaidat még ma megéri!

A-Z Index

A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z

Utolsó frissítés

A katalógus utoljára frissítve: 2019-02-20 12:49:02

Új Oldalak

1. Fűtésszámla...    Építőipari    
2. Költöztetés...    Logisztika, Szállítás    
3. Dildo, a nők egyik...    Webshop, Webbolt    
4. Saffort bútor széf    Bútor, Lakberendezés    
5. Saffort    Speciális Katalógusok    
6. SEO szakember    Internet, Web    
7. Heilemann Öltönyház    Divat ruházat    
8. Hőszigetelési...    Építőipari    
9. olab.hu    Weboldal, Webmarketing    
10. Induljon a...    Építőipar    
11. Végtelen Energia -...    Építők, Épületgépészet    
12. Ünnepi barkácstippek a...    Építőipar    
13. Praktikus téli...    Építőipar    
14. Praktikus téli...    Építőipar    
15. FertőzéStop.com    Egészség    
16. Bio Goji Bogyó...    Egészség    
17. Az aerobik hatásai az...    Egészség    
18. Real Health Manuka    Egészség    
19. Ünnepi barkácstippek a...    Építőipar    
20. Tárhely.eu - tárhely...    Számítógép, Informatika    
Minden új oldal...